Aktuális cikkek

Meghívó

Misszió: A konferencia célja, hogy lehetőséget biztosítson a hazai szakértők, ipari szereplők és érdeklődők számára az egyre nagyobb nemzetközi figyelmet kapó rovarokat hasznosítani tudó agrárszegmensek megismerésére. Számos fejlett ország már foglalkozik a rovarok agráripari felhasználásának lehetőségeivel, az azokban rejlő potenciális környezeti és gazdasági előnyöknek köszönhetően. Az agrárium széles körben fel tudná használni a rovar eredetű alapanyagokat, mind a takarmányozásban, mind kiváló minőségű funkcionális élelmiszeripari alapanyagként. A még gyermekcipőben járó iparág fejlesztéséhez a hazai vállalatok és kutatók is hozzá tudnak járulni, azonban ehhez nélkülözhetetlen a megfelelő tudás és szakértelem fejlesztése, összekapcsolása és az innovációra való hajlam erősítése.

Helyszín:
1118 Budapest, Villányi út 29-43. SZIE Budai Campus ‘K’ épület Díszterem

Időpont:
2018. 02. 23. 9:00-15:30

Szervezők:
Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar
Deák Tibor Szakkollégium

Előadók: 
Antonovits Bence (Little Food SCRL)
Dr. Bakonyi Tamás (ÁE)
Prof. Dr. Fehér István (SZIE-GTK)
Dr. Fail József (SZIE-KTK)
Dr. Gere Attila (SZIE-ÉTK)
Dr. Kasza Gyula (NÉBIH elnöki megbízott)
Prof. Dr. Mézes Miklós (SZIE-MKK, MTA)
Pintér Richárd (SZIE-ÉTK)
Dr. Radványi Dalma (SZIE-ÉTK, NAIK)

Védnökök:
Prof. Dr. Biacs Péter (SZIE-ÉTK)
Prof. Dr. Gyuricza Csaba (NAIK)
Prof. Dr. Palkovics László (rektorhelyettes, SZIE Budai Campus)
Dr. Friedrich László (mb. dékán, SZIE-ÉTK)

 

 

 

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Regisztrációs felület az alábbi linken elérhető. Felmerülő kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a lent megadott elérhetőségeken.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScENE7m5cXiQ2Qr7nlIhY5BU4B7_htmQkwmeDFtUpLLk9vynQ/viewform

Elérhetőségek: +36304921234
rovariparikonferencia@gmail.com
rovarkonferencia.hu

Hozzászólás a cikkhez