Pályázatok
Támogatás galambvásárláshoz
2022. January 05.
A húsgalamb termékpálya fejlesztése és az egységes árualap megerősítése érdekében a tenyésztők 2022-ben is igényelhetnek támogatást hústermelésre szánt vagy annak előállítását célzó tenyésztési program keretében nevelt galamb vásárlására.

A gazdálkodók a 2022. január 15. és március 31. közötti időszakban beszerzett galambokra 2022-ben a korábbiakkal megegyező feltételekkel igényelhetnek támogatást, amelyre 50 millió forintos keretösszeg áll rendelkezésre. A támogatási kérelmeket április 1-8. közötti időszakban lehet majd a Magyar Államkincstár elektronikus felületén keresztül benyújtani.

Nagy István agrárminiszter szerint az eddig nyújtott támogatások eredményeként nőtt a rendszeres értékesítéshez szükséges árualap, és több fővárosi áruházban és étteremben már kapható húsgalamb, illetve galambból készült étel is. Emellett a 80. OMÉK-on a vásárlók már kezükbe vehették az első vákuumcsomagolt húsgalamb-combot és a friss előhűtött zsigerelt húsgalambot.

DPMG Zrt.NektárplastGB-TradeIlinoxCad-ServerMizse-PlastForest PowerAboszol 08.01.Hotel Hunor - törölhetőModinvestIsterraLévay StúdióDigitasAgroforte GrainNRG Services Kft. 07.29.Kovács ImreNanosegment 09.08.MEVA-HUOtis Bt.Magyar PékségErforg-AimSizolev 07.25.Borda Gépipari Kft.Pályázat Európa 08.01.Charlie HűtőBerek-VízMed-PlastMagyar Kukorica Klub banner - törölhető
PRINT LAPOK