Kult
Vadiúj színházi találkozó
2022. May 04.
A megszüntetett POSZT után és helyett új színházi találkozót szervez Szűcs Gábor Jászai Mari-díjas magyar színművész, rendező, a POSZT korábbi fesztiváligazgatója és Gáspár András színművész, rendező, író, a POSZT korábbi programvezetője.

A Mozaik Országos Színházi Találkozó 2022. május 25–28. között, Kápolnásnyéken várja a színház iránt érdeklődőket. A fellépő társulatok között vidéki, budapesti és határon túli alkotóműhelyek is képviseltetik magukat, amelyek különböző műfajú előadásokat mutatnak be a közönségnek. A vadonatúj színházi találkozó célja, hogy betekintést nyújtson a sokszínű magyar színházi kultúrába.

A közönség olyan neves művészekkel találkozhat (a teljesség igénye nélkül), mint Egri Márta, Földes Eszter, Gryllus Dorka, Benedek Miklós, Gálvölgyi János, Jászberényi Gábor, Kálid Artúr, Ördög Tamás, Rába Roland, Simon Kornél és Vecsei H. Miklós. A színházszeretők a színházi műfajok széles skálájáról válogathatnak, hiszen szerepel a programban részvevői-, alternatív- és koncertszínház, valamint vígjáték, musical és gyerekszínház is.

A teljes cikk itt olvasható: https://szinhaz.online/hagyomanyteremto-szandekkal-indul-a-mozaik-orszagos-szinhazi-talalkozo/

Agria BiztosításLani ÉpítőBodrogközi Nonprofit biztosítóTermo Kft.Halas TűzvédelemPetraplast Kft.Starfol pluszRogemano SeedsCívisagro3commBozsity Integrál-BauLemezcentrum Kft.Zephyr Kft.CemolkerSzilvási Építők Kft.IlinoxFaforgács SZTEKevefémEtiveraWirax Kft.Murár DrótBánfi Kft.Egerkas Kft.Overmatic Kft.Varga AkkuMetalconstructFer-Er
PRINT LAPOK