Köztér
Újdonságok várhatók az eGN-ben
2024. April 04.
Az elektronikus gazdálkodási napló benyújtásának egy hónappal ezelőtti határidejét követően a Nébih március 14-ig adategyeztetést kezdeményezett a termelőkkel. Mintegy kétezer termelő élt a lehetőséggel.

A Nébih a pontosítások érdekében elektronikus úton kereste meg azokat az érintetteket, akiknél bizonyos eltérések, hiányosságok alapján további adategyeztetésre volt szükség a 2023. évi gazdálkodási naplóval kapcsolatban. Az adatok eGN-ben történő ellenőrzésére, javítására, kiegészítésére a gazdálkodóknak március 14-ig volt lehetőségük.

E határidőig megközelítőleg kétezer termelő pontosította az adatait a rendszerben. Mindezzel az alapvetően jó feltöltési arány további javulását sikerült elérni.

Az eGN folyamatos fejlesztésének köszönhetően az elkövetkezendő hetekben újabb fejlesztési csomagot élesít a hatóság, ami tovább könnyíti majd a rendszer használatát. A Nébih emellett javasolja a gazdálkodóknak, hogy év közben folyamatosan töltsék az adatokat az eGN-be, így még gördülékenyebbé válhatnak a benyújtási időszakok.


Borda Gépipari Kft.3commCharlie HűtőDPMG Zrt.Derula 05.28.Agro NatúrtápRollspedBerek-VízSzilágyi HűtőDamisol Kft.Med-PlastNektárplastVC 999 05.28.Polgári BankSteel ManufacturingMagyar Kukorica Klub banner - törölhetőAgroforte GrainDigitas Kft.Samu GazdaboltTitan ContainersGB TradeMAPEI 05.20.Mizse-PlastErforg-AimMáté-MetálPályázat Európa Kft.Hotel Hunor - törölhetőMetall Kraft
PRINT LAPOK