Köztér
További javítások az eGN-ben
2024. February 01.
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) tájékoztatja a felhasználókat, hogy január 26-án élesedett az eGN rendszer új verziója. A program újonnan közzétett változata több hibát is korrigál.

Az eGN fejlesztői az alábbi javításokat végezték el:

  1. Korrigáltak több az ideiglenes mentést követő, sikertelen beadást eredményező hibát 
  2. Javították az ültetvénynél a sor és tőtáv kerekítési hibáját, mely az exportált dokumentumoknál volt tapasztalható.
  3. A szervestrágya eseménynél, az átadó/átvevő Felir számának megadása után a nevet nem jelenítette meg az eGN, így az űrlapot a felhasználó nem tudta rögzíteni. Ezt is módosították az informatikai szakemberek. 
  4. Az új verzióban, az exportban az ültetvény hasznosításnál, az ízeltlábú búvóhely esetén a tizedes jegyek már megfelelően megjelennek. 
  5. A külső programokkal beküldött adatoknál előfordult, hogy a termőhely területének módosítása nem sikerült, mert a „legalább egy jogcím szükséges” -hibaüzenetet generálta a rendszer. Ez a technikai probléma is elhárult.
  6. A külső programokkal beküldött állományváltozás adatoknál is hibaüzenettel szembesültek a felhasználók. Amennyiben a záró érték 0 volt, „Az állatállomány-változás adatok alapján a havi záró mennyiség kisebb, mint 0!” -értesítés jelent meg. Az üzenethez kapcsolódó hibát ugyancsak javították. 


AlbaNord 07.10.Magyar Kukorica Klub banner - törölhetőHotel Hunor - törölhetőLábatlan VasbetonTenzi Kft.Bureau Veritas 07.10.KrátkiZambelli COLORFERR Kft.07.02.CoolCleanWirax Kft.Újvári - Forgácsolóműhely Kft. 07.02.ElsóVanessia 07.10.Kovács Imre e.v.ModinvestFarkas és TársaiLévay Stúdió 07.10.MAPEI 07.10.Szentmihályi-gép Kft.SZTETMKVarga és Tsai Kft.Meva-hu
PRINT LAPOK