Köztér
További javítások az eGN-ben
2024. February 01.
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) tájékoztatja a felhasználókat, hogy január 26-án élesedett az eGN rendszer új verziója. A program újonnan közzétett változata több hibát is korrigál.

Az eGN fejlesztői az alábbi javításokat végezték el:

  1. Korrigáltak több az ideiglenes mentést követő, sikertelen beadást eredményező hibát 
  2. Javították az ültetvénynél a sor és tőtáv kerekítési hibáját, mely az exportált dokumentumoknál volt tapasztalható.
  3. A szervestrágya eseménynél, az átadó/átvevő Felir számának megadása után a nevet nem jelenítette meg az eGN, így az űrlapot a felhasználó nem tudta rögzíteni. Ezt is módosították az informatikai szakemberek. 
  4. Az új verzióban, az exportban az ültetvény hasznosításnál, az ízeltlábú búvóhely esetén a tizedes jegyek már megfelelően megjelennek. 
  5. A külső programokkal beküldött adatoknál előfordult, hogy a termőhely területének módosítása nem sikerült, mert a „legalább egy jogcím szükséges” -hibaüzenetet generálta a rendszer. Ez a technikai probléma is elhárult.
  6. A külső programokkal beküldött állományváltozás adatoknál is hibaüzenettel szembesültek a felhasználók. Amennyiben a záró érték 0 volt, „Az állatállomány-változás adatok alapján a havi záró mennyiség kisebb, mint 0!” -értesítés jelent meg. Az üzenethez kapcsolódó hibát ugyancsak javították. 


Hotel HunorMed-PlastErforg-AimMg. FalkerGB TradeHajdú László diófa banerKaunisBorda Gépipari Kft.Magyar Kukorica Klub bannerAtukavíz3LidraMizse-PlastSóstótargGo-Mo Kft.Király és Király banner 24.03.17-igIsterra3commKén Kft.DamisolAtukavíz2Agroplast kft.Forest PowerAtukavíz1DigitasBerek-VízFém- ls Faipari SzövetkezetDosanCad-Server
PRINT LAPOK