Köztér
További fejlesztések az eGN-ben
2024. February 16.
A Nébih tájékoztatja az eGN használatában érintetteket, hogy a rendszer legújabb verziója február 13-án élesedett.

A minél könnyebb és problémamentes használat érdekében újabb funkciókon és beállításokon módosítottak a szakemberek, akik ezúttal az alábbi javításokat végezték el:

  1. Az Export funkciónál beállították a nyomtatási nézetben a margókat.
  2. VHA01 hasznosítás felvehető a növényfajok megadásával, a hasznosítási kód ismételhető hiba elhárult; a FRU04 – Földieper (szamóca) szántó művelési ágban felvehető a vegyes hasznosítás elemeként és önállóan is.
  3. A Natura 2000 terület (NAT), a Támogatásban nem résztvevő termőhely (teljes napló vezetési kötelezettség) (TNVK) esetén az EK tábla sorszám nélkül is megadható a termőhely.
  4. A szerves trágya mérleg kerekítés hibájából adódó megjelenítési problémáját javították.
  5. A területösszesítőben a területek 4 tizedes jeggyel jelennek meg.
  6. A jogosultságok lezárása vagy törlése előtt hibaüzenet jelenik meg, így elkerülhető a jogosultságok véletlen törlése.
  7. Interfészen a getPartnerTermohelyekE1 a használt tokentől függetlenül immár visszaadja a gazdálkodó összes termőhelyét és annak hasznosításait (évjelzéssel), nemcsak az első év termőhelyét és hasznosítását. Az adott napló lekérdezésére tehát meg kell adni a gazdálkodási év szűrést, vagy a getGnNovtermAdatokE1 műveletet kell használni, ami a token alapján automatikusan szűr az adott tokenhez tartozó napló adataira. 


Fórum Plussz Kft,Orbán KályhaMáté Metál 04.17.DPMG Zrt.Szilágyi HűtőGyümölcsgépPályázat Európa Kft.Horváth és HuszárVC 999 05.02.Agrologica 04.17.Formula GPGordius Solution tenderAgroforte GrainMagyar Kukorica Klub banner - törölhetőHotel Hunor - törölhetőCincillaHajdú László diófa banner - törölhetőIvóvíz6Szamos AblakSzalkai és TársaAgro NatúrtápDerulaCharlie HűtőMagyar Pékség Kft.Atukavíz3Cincilla2Atukavíz2Atukavíz1 05.01.-ig
PRINT LAPOK