Piactér
Termoventilátorok az üvegháztól a sertéstelepig
2023. August 29.
A Reynolds Kft. kínálatában kis, közepes és nagy belmagasságú terek gazdaságos fűtésére és szellőztetésére is alkalmas termoventilátor típusok is elérhetők, melyek a piacon kapható készülékek legmagasabb színvonalát képviselik.

Széles teljesítmény tartomány, kiváló minőség, kedvező termoventilátor ár, gyors szállítás jellemezi termékeiket.

4 ok, amiért érdemes a Reynolds Kft.-t választani:

Megbízható és felkészült csapattal dolgoznak
A cég 2011-ben alakult, hogy szolgáltatásaival kielégítse egy igen speciális piac minden igényét. Ehhez szerteágazó szaktudásukra és több mint egy évtizedes tapasztalatukra támaszkodnak, emellett folyamatosan bővítik ismereteiket az új technológiákkal és berendezésekkel kapcsolatban. Csaknem 250 sikeres projekttel a hátuk mögött, magabiztosan kijelenthető, hogy bármilyen megbízást zökkenőmentesen teljesítenek. Az általuk forgalmazott minőségi berendezések kifogástalan működésére pedig hosszú évek múltán is lehet számítani.

Hatékony és gazdaságos termoventilátor berendezések
Az elmúlt pár évben a termoventilátorok olyan mértékben alakultak át, hogy manapság igen modern megoldásnak számítanak. A Reynolds Kft. kínálatában számos termoventilátor típus megvásárolható, amelyek a legkülönfélébb fűtési elvásárokat is kielégítik. Termékportfóliójukban elérhető termoventilátor készülékek a legmagasabb színvonalat képviselik a piacon. Berendezéseik széles teljesítmény tartományban állnak rendelkezésre meglévő és leendő ügyfeleik számára, így a használatukkal kisebb terek és nagyméretű létesítmények klimatizálása és szellőzésszabályozása problémamentesen megoldható.

Egyes típusok ellenálló és könnyű EPS burkolattal vannak ellátva, míg mások – például a Reventon termoventilátor készülékek – ammónia álló kialakítással rendelkeznek. Utóbbiak még a rozsdamentes és a saválló változatoknál is nagyobb védelmet és strapabírást garantálnak. Ennek köszönhetően a lengyel gyártó berendezéseit előszeretettel alkalmazzák az olyan speciális igényeket támasztó iparágakban is, mint például az állattartás-tenyésztés.

Kínálnak külön rétegződésgátló termoventilátort is nagyobb belmagasságú terekhez, hogy megelőzhető legyen a felszálló meleg levegő okozta túlfűtés az ebből származó veszteség. Emellett akkor is bizalommal fordulhat hozzájuk, amennyiben Ön komplett elektromos termoventilátor szettet szeretne – állítható szerelési kerettel és vezérlő termosztáttal – infrastruktúrája számára.

Igény szerint szakmai tanácsadással is szolgálnak
A hatékony és gazdaságos fűtéshez elengedhetetlen az optimális termo ventilátor készülék kiválasztása. Más megoldást kell ugyanis alkalmazni családi vagy társasházakhoz, és másmilyet a logisztikai-, kereskedelmi-, szolgáltatói-, oktatási -vagy mondjuk egészségügyi szektor résztvevőinek. Ezért ügyfeleik számára előzetes szakmai tanácsadással is szolgálnak az ideális termoventilátor típust és technológiát illetően, hogy a legjobb alternatívát tudják kínálni a felmerülő fűtési igényekre. Akár lakossági, akár ipari termoventilátor berendezésről beszélünk, szakértő csapatukra minden körülmények között számíthat.

Komplex szolgáltatási palettával rendelkeznek
A Reynolds Kft. nem csupán termoventilátor értékesítéssel foglalkozik. Fennállásuk óta folyamatosan bővítik szolgáltatási palettájukat, hogy teljeskörűen lefedhessék a piaci igényeket. Az ipari hűtési-fűtési, technológiai vagy IT hűtési berendezések forgalmazása mellett tevékenységükkel hatékonyan igyekszünk támogatni ezen gyártmányokat.

Partnereiket még a beruházások előtt a már említett szakmai tanácsadással, továbbá előzetes állapotfelméréssel, tervezéssel és projektvezetéssel is segítik. Igény esetén pedig a komplett kivitelezést is megvalósítják, legyen szó adatközpont tervezésről, EMC elektromágneses árnyékolásról vagy környezetfelügyeletről. Mindemellett teljeskörű szervizt is biztosítanak a tőlük vásárolt készülékekhez, amely magában foglalja azok karbantartását és az esetleges hibajavításokat.

Részletes termékkínálatért, és további információkért látogasson el honlapjukra: www.reynolds.hu

Magyar Kukorica Klub banner - törölhetőMAPEI 05.20.Digitas Kft.VC 999 05.28.Mizse-PlastNektárplastPolgári BankHotel Hunor - törölhetőBorda Gépipari Kft.Samu GazdaboltDPMG Zrt.Agro NatúrtápTitan ContainersDamisol Kft.RollspedErforg-AimMáté-MetálGB TradeSteel ManufacturingSzilágyi HűtőMetall KraftDerula 05.28.Agroforte GrainBerek-VízCharlie HűtőPályázat Európa Kft.Med-Plast3comm
PRINT LAPOK