Köztér
Tagdíjfizetés és határidő
2024. June 16.
Június elsejével megkezdődött a gazdálkodó szervezetek, őstermelők és egyéni vállalkozók tagdíj-megállapítási és -befizetési időszaka a Nemzeti Agrárgazdasági Kamaránál.

A tagdíjfizetési határidő idén július 15-e. A NAK közleménye szerint az árbevétel alapú tagdíjat fizető tagokat a NAK postai levélben értesíti az ezzel kapcsolatos tudnivalókról, illetve a tagdíj megállapításához használt adatokról.

Az adatok módosítására és a további, a korábbi évekből már ismert kedvezmények pótlékmentes igénybevételére a tagdíj-megállapítási időszak végéig, illetve annak megfizetéséig, július 15-ig van lehetőség.

A kamara közölte: alapszabálya értelmében elfogadottnak minősülnek a NAK által kiszabott tagdíjak, amelyeket eddig az időpontig nem módosítanak, vagy fogadnak el.

A közlemény szerint a NAK-tagok az e-Iroda fiókjukon keresztül meghatalmazhatják könyvelőjüket vagy adószakértőjüket, hogy helyettük ő fogadja el vagy korrigálja a tagdíjat.


Med-PlastDPMG Zrt.Magyar Kukorica Klub banner - törölhetőPályázat Európa 08.01.IlinoxNRG Services Kft. 07.29.NektárplastMizse-PlastIsterraGB-TradeCad-ServerLévay StúdióErforg-AimMagyar PékségNanosegment 09.08.Forest PowerCharlie HűtőDigitasBerek-VízAboszol 08.01.Otis Bt.ModinvestMEVA-HUSizolev 07.25.Hotel Hunor - törölhetőAgroforte GrainBorda Gépipari Kft.Kovács Imre
PRINT LAPOK