Gép
Segítik a pályaorientációt
2022. April 21.
Az MKB Pénzügyi Csoporthoz tartozó Euroleasing 2022-től kizárólagos támogatóként segíti a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetségének (MEGFOSZ) pályaorientációs programját.

Az Euroleasing a változó gazdasági környezettel indokolta a támogatást, hiszen ebben a helyzetben minden eddiginél nagyobb szükség van az összefogásra a mezőgazdaság érdekében. A cég közleményében stratégiai célként említi a biztonságos élelmiszerellátást, és megjegyzi, hogy ehhez egyre több szakképzett fiatalra is szükség van. Az ő számukra hozta létre a MEGFOSZ 2015-ben a „Legyél Te is agrárgépész!" (LETIA) programot, amely az agrárgépész-életpálya ösztönzésével életpálya-lehetőséget kínál.

A MEGFOSZ hosszú távra gondolkodott, amikor a LETIA-programot létrehozta, ezért üdvözli, hogy sikerült stratégiai támogatót találni, hiszen a sikeres gazdálkodáshoz gépek beszerzésére van szükség, ehhez pedig nélkülözhetetlenek a pénzügyi szolgáltatások.

A LETIA 2017 óta részesül az MKB Pénzügyi Csoport támogatásában. Lízingtársaságuk januártól Euroleasing néven a Budapest Lízinggel, a Takarék Lízinggel, és a Budapest Bank Autófinanszírozási üzletágával együtt egységes irányítás alatt működik. A társaság részesedése a magyar mezőgazdasági géplízingben eléri a 35 százalékot.

ColasKaszás OltványDe-Ba Kft.EndilineMizseplastElső Beton bannerLabornumSzilvási GroupContiregLani ÉpítőNektárplastCad-ServerHunitechHotel HunorHorizont GlobalQS 2000HerbamixKer-TészGordius InoxHunlandTermo Kft.Akvastop WiraxEupackEtiveraStarfol PluszDinaxSwissparts
PRINT LAPOK