Piactér
Rozsdamentes vezérlő-, kapcsoló-, elosztó szekrények, nyomógomb dobozok az Ilinox Kft.-től
2022. May 26.
Az Ilinox névvel fémjelzett rozsdamentes elektromos kapcsolószekrények mind a nemzetközi, mind pedig a hazai piacon is elismertek. Lépjen be az Ilinox világába és fedezze fel a legkorszerűbb termékeket!

Üdvözöljük! Már vártuk! A termékskálánk folyamatosan bővül. Új termékeink közé tartoznak az ATEX típusú robbanásbiztos termékeink (DS-QL-QLP) , új felfüggesztő rendszerek, és az egészségügy termékcsaládunk. Főbb termékeinket ismert laboratóriumok vizsgálták be (Det Norske Veritas DNV).

A folyamatos kutatások és fejlesztések, valamint a folyamatosan bővülő programok biztosítják a csatlakozó dobozok és rozsdamentes szekrények alkalmazását az Ex 1 és 2 zónákban robbanékony gázzal, és az Ex21 és 22 zónákban, robbanékony porral. Minden szekrény esetében rendelkezésre áll a vonatkozó megfelelőségi tanúsítvány a 94/9/CE direktíva értelmében.

Biztosítani tudjuk az UL (NEMA 4-4X-12) EX 2GD U (1,2,21,22) minősítéseket.

Egészségügy termékünket a legismertebb szakértök irányvonalait követően gyártjuk. Ezek közül a legismertebbek: EHEDG Guidelines (European Hygienic Engineering & Design Group), FDA (Food and Drugs Administration), és ASME BPE (Bio Processing Equipment).

Szállítási határidő: standard termékeknél raktárról, speciális termékek esetén maximum 4 hét. Védettség: IP65, IP 66.

Bővebb információk www.ilinox.hu oldalon találhatók.

 

DinaxNumizmatikMimiko Kft.HirezHotel HunorEtiveraTermo Kft.Swisspart/DroneoneEgerkas Kft.NektárplastGordius InoxBozsity Bt.IsterraContiregLabornumWirax Kft.CPDCBánfi Kft.Varga AkkuSzilvási Építők Kft.Dr. Barancsi ÁgnesOvermatic Kft.Cad-Server
PRINT LAPOK