Piactér
Rezsicsökkentés napelemmel, pályázati támogatással?
2023. February 07.
Igen, van rá lehetőség! Magyarország KAP stratégiai terve szerint az agrár és mezőgazdasági szektor több milliárd forint értékű támogatásra számíthat.

A magas rezsiárak a termelőket, cégeket, önkormányzatokat és a lakosságot egyaránt sújtják. Napi szinten fordulnak hozzánk kétségbeesett vállalkozók, hogy nem tudják, miként fogják kigazdálkodni energiaszámlájukat, olyan nagy mértékben megemelkedtek az árak. A kérdés, meddig akarunk ezen stresszelni, ha van rá egy egyszerű megoldás.

Napelemes beruházás akár kétéves megtérülési idővel
A hálózati visszatáplálással kapcsolatos rémhírek sokakat elriasztanak a napelemes beruházástól, de elárulunk egy titkot, amit sokan nem tudnak. Az 50-150 kW méretben még mindig van lehetőség a hálózati visszatáplálásra, de egy visz-wattos napelemes rendszer kiépítése is jó megoldás lehet azok számára, akik napközben fogyasztják el az energia nagy részét. Még visszatáplálás korlátozással is 2-3 éves megtérülésről beszélhetünk támogatás nélkül.

Mindez pályázattal kombinálva egy kihagyhatatlan lehetőség, hiszen így akár 30 éven át biztonságban tudhatjuk magunkat, függetlenedhetünk a változó rezsiáraktól.

További részletek honlapunkon: https://wagnersolar.hu/napelem-tamogatas-a-mezogazdasagi-es-agrarszektorban/

Hogyan kezdjek hozzá?
A Wagner Solar Hungária Kft. már több mint 20 éve csökkenti cégek, intézmények és a lakosság számláit megújuló energiaforrások felhasználásával. A tervezéstől a kivitelezésig komplex szolgáltatást nyújtunk, igény esetén a pályázatírásban és finanszírozásban is segíteni tudunk.

Napelemek mellett akkumulátoros megoldással, hőszivattyús fűtéssel, elektromos autótöltéssel, napkollektorral is csökkenteni tudjuk rezsiköltségeit.

Az igények felmérése és a tökéletes rendszer megtervezése időigényes, így érdemes már most hozzákezdeni. Amikor pedig kiírják a pályázatot, akkor azonnal le lehet csapni a lehetőségre, ezzel is növelve a siker valószínűségét.

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma az ajanlat@wagnersolar.hu címen!

Agroforte Grain3commMAPEI 05.20.Polgári BankBerek-VízGB TradeMizse-PlastAgro NatúrtápMagyar Kukorica Klub banner - törölhetőSteel ManufacturingNektárplastMed-PlastSzilágyi HűtőBorda Gépipari Kft.VC 999 05.28.Erforg-AimDigitas Kft.Derula 05.28.Charlie HűtőRollspedHotel Hunor - törölhetőTitan ContainersDamisol Kft.Samu GazdaboltPályázat Európa Kft.Metall KraftMáté-MetálDPMG Zrt.
PRINT LAPOK