Piactér
Rágcsálók? Szélsőséges időjárás? Szárazság? Az ATLAS COPCO a megoldás!
2021. November 02.
Ne engedje többmilliós gépét rágcsálók martalékává tenni! Készüljön fel időben állattartó telepének, hűtőházának, takarmánykeverőjének folyamatos és biztonságos energiaellátására! Biztosítsa gazdasága jövedelmezőségét! 

A nyári – őszi betakarítások után alapvető feladat a kombájnok „téliesítése” – pelyvától – törektől való megmentése. Ennek azért van rendkívüli fontossága, mert a hosszú téli napokon a rágcsálók – a bent maradt termények után kutatva bosszantó munkát végezhet a kombájnok belső részeiben.

A takarítás legelterjedtebb módja a „vizes mosás”. Ez a módszer magával vonhatja a felgyorsult korrózió lehetőségét, illetve az esetleg bent maradt törek a sok víz hatására „bedagad” – nagyon sok további problémát okozva.

Takarítsa gépet sűrített levegővel, most lehetőség van beszerezni kompresszorát akár 0,5%-os támogatott lízing konstrukcióval.*

Elindult a Széchenyi Lízing go! támogatott lízing konstrukció a Széchenyi újraindítási program keretében hatályos: 2021. 09. 01-től.

A hazai mikro-, kis-és középvállalkozások újraindítását segítő lízing konstrukció, amely felhasználható agrár célú és nem agár célú lízingügyletek, így például új vagy használt személygépjármű, haszongépjármű, gép, berendezés, immateriális javak és ingatlan finanszírozására is.

*(A jelen kereskedelmi kommunikációban közölt információ nem minősül a Ptk. 6:64. § szerinti ajánlattételnek, kizárólag tájékoztató jellegű és a teljesség igénye nélkül. A Széchenyi Újraindítási Lízingkonstrukció (Széchenyi Lízing GO!) feltételeit a KAVOSZ Zrt. Lízingszabályzata tartalmazza).

Részletekért kattintson: https://dieselatlasz.hu/2021/09/17/vasarolja-meg-kompresszorat-most-akar-05-os-tamogatott-lizing-konstrukcioval/

Takarítsa kombájnját sűrített levegővel!

Kínálatunkban a mobil dieselkompresszoraink a legmodernebb, legtakarékosabb EURO 5 motorokkal szereltek. Kétéves garanciával, ez időn túl teljes körű szervizszolgáltatással és alkatrészellátással. Budaörsi és kijáró szervizünk segít a gép hosszú élettartamát biztosítani. Mobilkompresszoraink közúti forgalomban vontathatóak! Bonyolítjuk az okmányirodában a rendszámosítást, forgalombahelyezést, így a kompresszorainkat névre szóló forgalmi engedéllyel, rendszámmal ellátva adjuk át ügyfeleinknek. Segítjük gépparkja megújítását. Látogasson el honlapunkra: https://dieselatlasz.hu/termekkategoria/mobilkompresszor/

Nem tudjuk kivédeni az egyre szélsőségesebb időjárás kedvezőtlen hatásait!     

Készüljön fel időben állattartó telepének, hűtőházának, takarmánykeverőjének folyamatos és biztonságos energiaellátására!                            

Az áramfejlesztők teljes választékával, – széles portfólióval rendelkezünk, hogy az Ön igényeinek legjobban megfelelő gépet tudjuk biztosítani.

A mezőgazdaságban, az energiaiparban, építőiparban és  a szolgáltatás legkülönbözőbb területein egyre elterjedtebb Atlas Copco áramfejlesztők legszélesebb skálája minden energia igényét biztosítja.

Megbízható és tartós – elkötelezettség az innováció mellett, áramfejlesztőinket hosszú élettartamra tesztelik és tervezik.

További információért látogasson el honlapunkra: https://dieselatlasz.hu/termekkategoria/aramfejlesztok-2/

Kiskert? Nagykert? Több hektár? Biztosítsa gazdasága jövedelmezőségét!

Az Atlas Copco szivattyú családjában megtalálható a kiskertekben kiváló benzinüzemű, - a nagyobb területek gazdaságosabb öntözésére alkalmas dieselüzemű motorokkal felszerelt gépek, illetve kiépített elektromos energiaháttérrel rendelkező területek elektromotoros szivattyúival való ellátása. Szivattyúink bármelyik változata a megbízhatóságot és tartósságot szem előtt tartva készültek. Az egyedülálló tömítő rendszer és a moduláris felépítés teszi őket a legmasszívabb szivattyúvá a piacon.

Tekintse meg szivattyúinkat honlapunkon: https://dieselatlasz.hu/termekkategoria/szivattyuk/

Kérdéseire készséggel állunk rendelkezésére: www.dieselatlasz.hu

Swisspart/DroneoneEgerkas Kft.Hotel HunorSzilvási Építők Kft.Bozsity Bt.Overmatic Kft.ContiregNumizmatikCPDCHirezGordius InoxIsterraMimiko Kft.LabornumDr. Barancsi ÁgnesBánfi Kft.DinaxVarga AkkuWirax Kft.NektárplastTermo Kft.EtiveraCad-Server
PRINT LAPOK