Gép
Precíziós gazdálkodás
2022. January 01.
A digitális megoldások széleskörű alkalmazása, a precíziós gazdálkodásra való áttérés az agrárium előtt álló nagy feladatok egyike.

Az agrárgazdaságokat ebben segítő első pályázat 2021 végefelé zárult le, de várhatóan a későbbiekben több is követi majd.

Ennek oka, hogy minél több gazdálkodóval szeretnék megismertetni a precíziós technológiák használatának előnyeit. Négy fontos célt is elérhet ezzel egy gazdálkodó: segíti a versenyképesebb termelését, hozzájárul a környezeti elvárások teljesítéséhez, a munkaerővel történő hatékonyabb gazdálkodáshoz, a létrejött adatok ismeretében pedig jobb gazdasági döntéseket hozhat. Érdemes tehát az új technikákat, technológiákat alkalmazni a termelésben.

A precíziós gazdálkodásra történő átállást támogató, napokban zárult pályázatra 2900 gazdálkodó összesen 212 milliárd forintra nyújtott be igényt.

Lani ÉpítőEndilineDinaxHorizont GlobalWiraxHunlandEupackContiregTermo Kft.Gordius InoxCad-ServerElső Beton bannerHunitechAkvastop Szilvási GroupColasStarfol PluszLabornumSwisspartsHerbamixMizseplastEtiveraQS 2000De-Ba Kft.Hotel HunorKer-TészNektárplastKaszás Oltvány
PRINT LAPOK