Köztér
Pénzeső a vidék fejlesztésére
2022. January 31.
2027-ig 4.265 milliárd forint áll rendelkezésre a magyar vidék, a magyar mezőgazdaság és élelmiszeripar fejlesztésére a Közös Agrárpolitika vidékfejlesztési pillérén keresztül, ebből az idén és jövőre 1.529 milliárd használható fel.

Nagy István agrárminiszter szerint azt szeretnék, ha ezeknek a támogatásoknak minden magyar agrárvállalkozó nyertese lenne, ugyanakkor a pénzügyi lehetőségek csak akkor működőképesek, ha van befektetési, fejlesztési kedv a gazdálkodókban.

Az öntözésfejlesztést segítő intézkedésekkel, illetve a hazai termékek vásárlására irányuló ösztönző kampányokkal is az a törekvés, hogy az agráriumban élők megtalálják vidéken boldogulásukat.

Derula 05.28.3commBerek-VízAgro NatúrtápNektárplastSteel ManufacturingMetall KraftBorda Gépipari Kft.Titan ContainersMáté-MetálPályázat Európa Kft.MAPEI 05.20.Agroforte GrainMizse-PlastHotel Hunor - törölhetőRollspedDigitas Kft.Damisol Kft.DPMG Zrt.Samu GazdaboltSzilágyi HűtőGB TradeMagyar Kukorica Klub banner - törölhetőErforg-AimCharlie HűtőVC 999 05.28.Polgári BankMed-Plast
PRINT LAPOK