Pályázatok
Pályázatokat véleményezhetünk
2024. April 10.
Megkezdődött Magyarország Közös Agrárpolitika Stratégiai Terve alapján az új vidékfejlesztési beruházási kiírások társadalmi egyeztetése. A tervezetek már megtekinthetők.

Első körben a „Kertészeti üvegházakhoz, hűtőházakhoz kapcsolódó, és post - harvest fejlesztések támogatása” című; a „Feldolgozó üzemek komplex támogatása” című; valamint a „Feldolgozó üzemek támogatása” című támogatási konstrukciók tervezeteit ismerhetik meg az érdeklődők.

A KAP Stratégiai Terv egészen 2027-ig tartalmazza a magyar agrár- és vidékfejlesztési támogatások kereteit, lehetőségeit a gazdálkodók, élelmiszer-előállítók és a vidéki térségeink települései számára. Az Agrárminisztérium célja, hogy versenyképes, 21. századi, modern mezőgazdaság és feldolgozóipar működjön Magyarországon. Olyan beruházások támogatására fókuszálunk, amelyeknél igazolást nyer azok hozzáadott értéke, amelyek pénzügyileg megalapozottak, és amelyek esetében a beruházó vállalkozás tartós értékesítési vagy beszerzési kapcsolatokat tart fenn üzleti partnereivel, valamint érdemben kíván tenni a digitalizációs megoldások minél szélesebb körű használata érdekében – ismertette Feldman Zsolt.

Az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára elmondta: valamennyi támogatási konstrukció esetében széleskörű szakmai egyeztetést folytatunk, kikérjük az érintett szakmai szervezetek és intézmények javaslatát, véleményét, az elmúlt évek gyakorlata alapján bevonjuk őket a pályázati felhívások előkészítésébe.

A pályázati felhívások tervezetei már megtekinthetők az Agrárminisztérium KAP-tematikus oldalán


Szilágyi HűtőAgro NatúrtápNektárplastDamisol Kft.Titan ContainersMAPEI 05.20.Steel ManufacturingHotel Hunor - törölhető3commVC 999 05.28.Erforg-AimMáté-MetálSamu GazdaboltBorda Gépipari Kft.RollspedMetall KraftDerula 05.28.Mizse-PlastDigitas Kft.Magyar Kukorica Klub banner - törölhetőAgroforte GrainPályázat Európa Kft.GB TradeBerek-VízCharlie HűtőMed-PlastDPMG Zrt.Polgári Bank
PRINT LAPOK