Pályázatok
Pályázat lovas létesítményekre
2022. February 25.
Várhatóan márciusban jelenik meg ötmilliárd forint keretösszeggel egy új, lovas létesítmények fejlesztésére irányuló felhívás, az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege maximum 100 millió forint lehet.

A támogatás célja fedett lovardák kialakítása, bővítése és felújítása. Ehhez kapcsolódóan lehetőség lesz többek között a kapcsolódó kiszolgáló egységek, szociális helyiségek kialakítására is. A fedett lovardák ugyanis lehetővé teszik az évszaktól és időjárási viszonyoktól független lovas tevékenység és oktatás végzését, növelve annak vonzerejét a fiatal és idősebb generációk számára.

A pályázaton vidéken élő magánszemélyek, őstermelők, vidéken működő mikrovállalkozások pályázhatnak majd induló vagy már működő lovas tevékenységeikhez kapcsolódóan. Fontos feltétel, hogy a támogatási kérelem benyújtására csak az jogosult, aki igazolni tudja, hogy a pályázat benyújtását megelőző 24 hónapban folyamatosan, az Országos Lótenyésztési Információs Rendszerben jegyzett adatok alapján legalább két ló tulajdonosa volt.

HerbamixHunitechKaszás OltványDe-Ba Kft.Ker-TészEupackDinaxQS 2000Starfol PluszEndilineCad-ServerHunlandHorizont GlobalContiregElső Beton bannerLani ÉpítőAkvastop LabornumHotel HunorEtiveraTermo Kft.ColasWiraxMizseplastNektárplastSwisspartsGordius InoxSzilvási Group
PRINT LAPOK