Köztér
Őszi Vásár Székelyudvarhelyen
2023. September 11.
Szeptember 15-17. között rendezik meg Székelyudvarhelyen az Őszi Vásár rendezvénysorozatot, a nyitónapon üzleti fórumot és B2B találkozót szerveznek, melyre még lehet jelentkezni.

Az idei nemzetközi Őszi Vásár immár a harmincadik a sorban, társrendezvényei a XIII. Székely Termékek Fesztiválja, a XIX. Borfesztivál, valamint a Szent Imre települések találkozója. A rendezvénysorozatot számos szabadtéri program teszi színessé, érdemes tehát ellátogatni Székelyudvarhelyre.

Orosz-Pál Levente, a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat helyi irodavezetője arról tájékoztatta hírportálunkat, hogy vásár hivatalos megnyitója szeptember 15-én, (román idő szerint) 11 órakor kezdődik a városi sportcsarnokban. Az üzleti fórumnak a művelődési ház koncertterme ad otthont, ahol 16.30-kor kezdődik a regisztráció, 17 órakor a konferencia. A köszöntők után előadásokat hallgatnak meg a résztvevők:

  • Bálint Csaba, a RNB igazgatótanács tagja: Válság és valóság,
  • Csík László, a CED Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója: CED – Fejlődjünk együtt: gazdaságfejlesztés a Kárpát-medencében,
  • Horváth Zsolt, a Grünwald cégcsoport vezérigazgatója: Miért dönt székelyföldi/romániai terjeszkedés mellett egy magyarországi vállalat?
  • Geréb László, az RMKT udvarhelyszéki elnöke: Székelyföldi, azon belül az udvarhelyszéki vállalkozók eredményei 2022-ben.

19 órától kerül sor a kiemelkedő teljesítményű székelyudvarhelyi vállalkozások díjazása, majd ezt követően állófogadás, kötetlen B2B megbeszélések, networking alkotja a programot.

A fórum magyar nyelven zajlik, a rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

A szervezők kérése, hogy részvételi szándékát szíveskedjen online visszaigazolásban is megtenni  a legkésőbb 2023. szeptember 13., szerda, 12 óráig.

Előzetesen itt lehet regisztrálni:

Regisztráció - Üzleti Fórum és B2B találkozó - Őszi Vásár 2023 (google.com)

További információk:
Orosz-Pál Levente
a CED székelyudvarhelyi irodavezetője
+40-722-626-555
harghita@ced.hu


A rendezvényen ott lesz agrár szakfolyóiratunk, a Magyar Mezsgye is.

 

 

Farkas és TársaiCoolCleanMeva-huTMKElsóVanessia 07.10.Zambelli COLORFERR Kft.07.02.Hotel Hunor - törölhetőWirax Kft.AlbaNord 07.10.KrátkiLévay Stúdió 07.10.Varga és Tsai Kft.Bureau Veritas 07.10.MAPEI 07.10.Kovács Imre e.v.Tenzi Kft.ModinvestÚjvári - Forgácsolóműhely Kft. 07.02.Lábatlan VasbetonSzentmihályi-gép Kft.Magyar Kukorica Klub banner - törölhetőSZTE
PRINT LAPOK