Élelmiszer
Online kiadványba jelentkezhetnek
2024. May 03.
Megjelent az Élelmiszeripari gépek, berendezések és technológiai megoldások című online kiadvány, amely kifejezetten az élelmiszeripari fejlesztéseket megvalósítani kívánó vállalkozások részére készült.

A kiadvány - itt olvasható - célja, hogy a hamarosan megnyíló pályázati időszakban információkkal szolgáljon az élelmiszeripar számára elérhető gépekről, berendezésekről, az innovatív technológiai megoldásokról, továbbá a kapcsolódó szolgáltatásokról (pl. üzemek indításával összefüggő feladatok, laborok, folyamatirányítási rendszerekkel összefüggő szolgáltatás).

A NAK híre szerint a brossúrában megjelent tartalmakat folyamatosan frissítik, és várják azon cégek jelentkezését, akik úgy érzik, hogy tevékenységükkel hozzájárulhatnak a szakmai kiadvány bővüléséhez és ezáltal a magyar élelmiszeripar versenyképességének növeléséhez, legyen szó akár innovatív, akár „csak” hatékonyan működő megoldásokról az élelmiszeripari feldolgozás, a digitalizáció, a robotika, a csomagolástechnika, a raktározás, logisztika, az épületgépészet területén vagy számos további egyéb esetben.

Kérik az érdeklődő cégeket, hogy amennyiben megfelelnek a kiadvány profiljának, tájékoztató anyagaikat a kiadvány tartalmi elvárásai szerint a tari.tamara@nak.hu e-mail címre küldjék el.

Az online prospektus kitűnő lehetőség minden, az élelmiszeripar számára megoldásokat kínáló vállalkozás számára, hogy megoszthassák tudásukat, tapasztalataikat és újításaikat egy széles szakmai közönséggel.


Digitas Kft.Berek-VízRollspedTitan ContainersMagyar Kukorica Klub banner - törölhetőAgroforte GrainMetall KraftPályázat Európa Kft.Szilágyi HűtőDerula 05.28.GB TradeErforg-AimDamisol Kft.Borda Gépipari Kft.MAPEI 05.20.Máté-MetálSamu GazdaboltPolgári BankMizse-PlastAgro NatúrtápVC 999 05.28.DPMG Zrt.NektárplastMed-PlastSteel ManufacturingCharlie HűtőHotel Hunor - törölhető3comm
PRINT LAPOK