Állat
Nyakunkon a határidő
2023. April 27.
A juh- és kecskeágazat termelési hatékonyságának növelése érdekében meghirdetett, a tenyészkosok és tenyészbakok tenyésztésbe állításának támogatására vonatkozó kérelmek benyújtására 2023. május 2-ig van lehetőség.

A tenyészkos és tenyészbak tenyésztésbe állításának mezőgazdasági csekély összegű támogatásáról szóló 74/2016. (XI. 29.) FM rendelet alapján a juh- és kecskeágazat termelési hatékonyságának növelése érdekében a tenyészkosok és tenyészbakok tenyésztésbe állítására igénybe vehető vissza nem térítendő válságtámogatási kérelmeket legkésőbb 2023. május 2-án 23:59:59-ig lehet benyújtani. A benyújtásra vonatkozó határidő jogvesztő!

A válságtámogatási kérelmet kizárólag elektronikus úton, ügyfélkapun keresztül, az elektronikus űrlapkitöltő szolgáltatás segítségével előállított elektronikus űrlapon keresztül lehet benyújtani!

Fontos tudni, hogy egy kérelmező egy támogatási időszakban kizárólag egy válságtámogatás iránti kérelmet nyújthat be!

A NAK tenyészkos és tenyészbak tenyésztésbe állítására nyújtandó válságtámogatás igénybevételének feltételeiről szóló, további információkat tartalmazó korábbi cikkét itt érhetik el: https://nak.hu/tajekoztatasi-szolgaltatas/mezogazdasagi-termeles/105604-megjelent-a-tenyeszkos-es-tenyeszbak-tenyesztesbe-allitasara-nyujtando-valsagtamogatas-igenybevetelerol-szolo-kozlemeny


 

EuroklímaHotel HunorEurogreen TiszafaSamu GazdaboltMSG Kft.MIzse-PlastThermodamZambelli Colorfer Kft.NektárplastCemolkerGB TradeGeoteam LambdaOtisMeva-HuAgrofolkerRóna TamásAmbrus Acél bannerCad-ServerSóstótargMarázplastContireg Kft.Domokos SándornéGordius InoxÚjvári FOrgácsolóHalaspackBordaWiraxSwissparts
PRINT LAPOK