Növény
Növénytermesztők vására Angersben
2023. November 12.
Jövőre is a Loire völgyében fekvő Angers városában rendezik meg Franciaország legnagyobb zöldség-gyümölcságazati szakkiállítását.

A január 16-18. között Angersben megrendezésre kerülő SIVAL növénytermesztési szakkiállítás és vásár 1987 óta Franciaország legjelentősebb zöldség-gyümölcságazati eseménye, ahová 700 kiállítót és 26 ezer látogatót várnak a szervezők. A rendezvényen mezőgazdasági gépek, növényvédelmi és csomagolástechnológiai megoldások tekinthetők meg, de a kiállítók között szerepelnek a legjelentősebb francia faiskolák és növénynemesítő, vetőmag-előállító cégek is. A tavalyi rendezvényre ezer külföldi látogató érkezett és több, mint 80 külföldi cég állította ki termékeit.

Az előadások sorában az idén a mezőgazdasági legfőbb jövőbeni kihívásairól esik szó, mint amilyen a fenntarthatóság, az energiahatékonyság, a precíziós mezőgazdaság, a robotika, a mesterséges intelligencia és az alternatív termelési rendszerek.

A soron következő rendezvényen is díjazzák a SIVAL Innovation Contest nyerteseit: új zöldség- és gyümölcsfajták, növényvédelmi megoldások, gépek és automatizálás, termesztőberendezések és logisztika kategóriákban.

A rendezvényre regisztrálni az alábbi linken lehetséges: https://angers.a-p-c-t.net/SIVAL/2024/preenregistrement/etape1


MAPEI 05.20.Damisol Kft.Med-PlastVC 999 05.28.Agro NatúrtápPályázat Európa Kft.Mizse-PlastBorda Gépipari Kft.Agroforte GrainMetall KraftErforg-AimNektárplastDerula 05.28.Digitas Kft.Szilágyi HűtőHotel Hunor - törölhetőTitan ContainersBerek-VízPolgári Bank3commCharlie HűtőRollspedDPMG Zrt.Steel ManufacturingSamu GazdaboltMagyar Kukorica Klub banner - törölhetőGB TradeMáté-Metál
PRINT LAPOK