Piactér
Minőségi kerítések Franciaországból
2024. June 27.
A DIRICKX Kerítés Kft. az 1921-ben alapított francia DIRICKX vállalat 100%-os tulajdonú leányvállalata, amely több mint 25 éve szolgálja a magyar piacot. Fő tevékenységünk az ipari létesítmények kerítéseinek biztosítása, de megoldást tudunk kínálni bármely szektorból érkező megrendelésekre is.

Kínálatunkban megtalálhatóak a legkülönbözőbb minőségi termékek: kerítések, kapuk és biztonságtechnikai eszközök széles választéka. Az anyacég kizárólag kiváló minőségű alapanyagokat használ, így garantálva a legmagasabb szintű minőséget vásárlóink számára. Legtöbb termékünkre 10 év felületvédelmi garanciát nyújtunk, amely a szállítás napjától érvényes.

Az elmúlt évek legnépszerűbb termékei közé tartoznak Magyarországon a táblás kerítések piacán az AXIS® kerítésrendszer, valamint a tekercses kerítések piacán az AXIAL® termékcsalád. A budapesti állandó raktárkészletünk lehetővé teszi, hogy a megrendeléseket rövid határidőn belül teljesítsük, valamint bemutató termékeinket is megtekinthessék az érdeklődők.

Szolgáltatásaink
A DIRICKX Kerítés Kft. teljes körű szolgáltatást nyújt a magánterületek védelmének kialakítására. Szolgáltatásaink közé tartozik az ingyenes árajánlat készítés, helyszíni felmérés és szakmai tanácsadás. Továbbá teljes körű hozzáférést biztosítunk a műszaki adatokhoz, termékleírásokhoz. A kiválasztott termékeket helyszínre szállítjuk, telepítjük, és karbantartási megállapodás esetén az esetleges hibákat is kijavítjuk.

Miért érdemes minket választani?
A kerítésvásárlás komoly beruházás, ezért fontos hosszú távon gondolkodni. A lakossági szektorban leggyakrabban felmerülő kérdések alapján mindenki a tökéletes kerítést keresi, és erre a legjobb választás az általunk forgalmazott minőségi kerítés.

 • Mennyi ideig fog szolgálni?
  Minőségi alapanyagokból készült és korrózióvédelemmel ellátott DIRICKX kerítéseink időtállók és tartósak.
 • Milyen időközönként kell felület kezelni?
  A 10 év felületvédelmi garanciának köszönhetően kerítése hosszú ideig ép és szép marad.
 • Hogyan illeszkedik a környezethez?
  Stílusos design és elegancia jellemzi kerítéseinket. Táblás, tekercses és rudazott kerítések közül választhat, a RAL skála 200 színében! Egyes termékeink személyre szabhatók, így tökéletesen illeszkednek a környezetbe.
 • Biztonságos-e?
  Kerítéseink könnyen telepíthetők, de nehezen hozzáférhetők vagy szétbonthatatlanok. Az AXIS® termékcsalád kerítései különösen biztonságosak, láthatatlan rögzítési módszerüknek köszönhetően.
 • Ár/érték arány:
  Kiváló ár/érték arányt kínálunk, hogy minőségi termékeink a lakossági szektor számára is elérhetőek legyenek.

Termékskálánkon megtalálhatók az egyszerű csomózott vadhalálók, a drótfonatok, a ponthegesztett tekercses, a táblás és rudazott kerítések is. A kerítéseket az egy-vagy kétszárnyú kapuk, a sínes tolókapuk és úszó tolókapuk teszik teljessé.

Lapozza át katalógusunkat és kérjen ajánlatot a +36/70/775-0940 telefonszámon, vagy írjon nekünk a dirickx@dirickx.hu email címre.

Válassza a DIRICKX Kerítést, és biztosítsa otthonának és ipari létesítményeinek védelmét prémium minőségű kerítésekkel!

DIRICKX Kerítés Kft.
1108 Budapest, Harmat utca 220.
www.dirickx.hu

ModinvestPályázat Európa 08.01.Magyar Kukorica Klub banner - törölhetőNektárplastErforg-AimAboszol 08.01.GB-TradeNRG Services Kft. 07.29.Otis Bt.Berek-VízDigitasLévay StúdióNanosegment 09.08.MEVA-HUAgroforte GrainDPMG Zrt.Sizolev 07.25.IlinoxForest PowerBorda Gépipari Kft.Mizse-PlastIsterraMagyar PékségCad-ServerKovács ImreCharlie HűtőHotel Hunor - törölhetőMed-Plast
PRINT LAPOK