Piactér
Megoldások a sörfőzéstől az állatgondozásig
2023. March 03.
A teljes mértékben magyar tulajdonban levő Micro-Max Kft. 1996 óta van jelen a méréstechnika és – főleg ipari – automatizálás területén.

Nemcsak arra vagyunk büszkék, hogy az eltelt időszak alatt mindig találtunk megoldást partnereink elképzeléseire, de a szolgáltatási területeinket is folyamatosan bővíteni tudtuk.

Kollégáinkat folyamatosan képezzük, akár mérnöki, akár villanyszerelői területről legyen szó, hiszen számunkra is fontos, hogy lépést tartsunk a napi aktualitásokkal, újdonságokkal.

Telepítettünk sörfőzdéket Európa számos országában, szennyvízátemelőket és nagy tapasztalatunk van agrár területen is.

Legyen szó silók üzemeltetéséről, öntözés vezérléséről, permetezésről, vízgazdálkodás optimalizálásáról, jószágok gondozásáról, minden területen igyekszünk a megbízóink válláról levenni a terhet azáltal, hogy a lehető leggazdaságosabb vezérléstechnikai lehetőségeket nyújtjuk, a tervezéstől egyenesen a kivitelezésig.

Sőt, igény szerint távfelügyeletet és karbantartási megbízásokat is vállalunk.

Keressen minket bizalommal!
MICRO-MAX Kft.
3529 Miskolc, Bem József utca 14.
www.micromax.hu
micromax@micromax.hu
+36/46/503-240

 

Lábatlan VasbetonZambelli COLORFERR Kft.07.02.Kovács Imre e.v.CoolCleanTenzi Kft.KrátkiMeva-huWirax Kft.ElsóMagyar Kukorica Klub banner - törölhetőModinvestMAPEI 07.10.Farkas és TársaiAlbaNord 07.10.Bureau Veritas 07.10.SZTEHotel Hunor - törölhetőSzentmihályi-gép Kft.Vanessia 07.10.Varga és Tsai Kft.Lévay Stúdió 07.10.TMKÚjvári - Forgácsolóműhely Kft. 07.02.
PRINT LAPOK