Köztér
Megjelennek a LEADER felhívások
2024. June 14.
Elindult a Közös Agrárpolitika Stratégiai Terven alapuló LEADER program megvalósítása. A helyi felhívások a tervek szerint 2024 júliusától jelennek meg.

A Magyarországon működő 105 LEADER Helyi Akciócsoport (HACS) Helyi Fejlesztési Stratégiáit az Irányító Hatóság elfogadta, így a LEADER helyi felhívások hamarosan megjelennek.

A LEADER helyi felhívásokban a helyi igényekre reagálva a Helyi Akciócsoportok határozzák meg többek között a kedvezményezettek körét - melyek jellemzően önkormányzatok, vállalkozások, civil szervezetek -, az elnyerhető maximális támogatási összeget, a támogathatóság feltételeit, továbbá egyedi elvárásokat is előírhatnak a horizontális szabályokon túlmenően.

A már folyamatban lévő előkészítő munka eredményeként 2024. júliustól várhatóan elérhetővé válnak a Helyi Akciócsoportok első felhívásai a Magyar Államkincstár honlapján. Előreláthatólag még az idei évben megjelenik a tervezett 359 felhívás, nagyságrendileg 45 milliárd forint összegben. 

A LEADER helyi felhívások tervezett menetrendje ITT érhető el.


Pályázat Európa 08.01.Magyar Kukorica Klub banner - törölhetőIlinoxBerek-VízSizolev 07.25.DigitasCharlie HűtőErforg-AimCad-ServerIsterraNanosegment 09.08.NRG Services Kft. 07.29.DPMG Zrt.Magyar PékségLévay StúdióBorda Gépipari Kft.Otis Bt.Forest PowerAgroforte GrainMEVA-HUKovács ImreAboszol 08.01.ModinvestMed-PlastHotel Hunor - törölhetőMizse-PlastNektárplastGB-Trade
PRINT LAPOK