Élelmiszer
Magyarok az ANUGA-n
2023. October 14.
Hatvan magyar cég képviseltette magát Kölnben az október 7-11. között lezajlott ANUGA rendezvényen, a világ egyik legnagyobb élelmiszeripari kiállításán.

Az Agrármarketing Centrum (AMC) mintegy 250 négyzetméteres közösségi standján 27 magyar kiállító mutatkozott be, 33 magyar cég pedig önállóan volt jelen.

Az AMC szervezésében kiállító cégek ital, hús, általános élelmiszer, bio tematikákban, négy pavilon közösségi standjain jellemzően prémium kategóriás termékekkel, többek között kacsa- és libatermékekkel, vadhúsokkal, mézekkel, különféle italokkal, az organikus szekcióban pedig homoktövis készítményekkel, magolajokkal, fűszerpaprikával várták az érdeklődő beszerzőket.

Az AMC standján külön pultnál lehetett megismerni a társaság exportfejlesztési stratégiáját, a Hungarian Food Business Programot. A potenciális beszerzők akár azonnal regisztrálhatnak a program online katalógusába, amely hatékonyan köti össze az exportálni szándékozó magyar vállalkozásokat a potenciális beszerzőkkel.

Az AMC szerint már az első két nap után jól látszott, hogy a kiállítási szektor túl van a Covid-válságon, hiszen minden eddigit meghaladó számban voltak jelen kiállítók Kölnben, mindemellett a várakozások szerint várhatóan a látogatószám is meghaladta a valaha mért legmagasabb értéket.


MAPEI 05.20.Metall KraftRollspedPályázat Európa Kft.Titan ContainersSteel ManufacturingDamisol Kft.Samu GazdaboltCharlie Hűtő3commPolgári BankMizse-PlastBerek-VízDPMG Zrt.Magyar Kukorica Klub banner - törölhetőMed-PlastGB TradeMáté-MetálBorda Gépipari Kft.Hotel Hunor - törölhetőAgroforte GrainSzilágyi HűtőErforg-AimAgro NatúrtápDigitas Kft.VC 999 05.28.NektárplastDerula 05.28.
PRINT LAPOK