Köztér
Magyarok a Biofachon
2024. February 15.
Európa legnagyobb biotermékvására, a németországi Biofach 12 magyar vállalkozás számára biztosít bemutatkozási lehetőséget. A rendezvényen ökológiai gazdálkodásból vagy ökológiai állattenyésztésből származó termékek mutatkozhatnak be.

A szervezők több mint 35 ezer szakmai látogatóra számítanak, a kiállítások mellett több mint száz konferenciát szerveznek számukra az esemény három napja alatt. A részvétel komoly lehetőség a magyar bioszektornak is, az Agrármarketing Centrum (AMC) ezért 116 négyzetméteres nemzeti standon biztosítja a részvételüket. A résztvevő vállalkozások zöldségeket, gyümölcsöket, italokat, fűszereket, gluténmentes termékeket, hidegen sajtolt olajokat, takarmánykeverékeket és állatgyógyászati készítményeket ajánlanak az érdeklődőknek.
A Biofach vendége az AMC élelmiszerexport-fejlesztési üzletága, a Hungarian Food Business Program is, ahol külföldi beszerzőket regisztrálnak a Hungarian Food Business Catalogue digitális platformra. Az adatbázis azért jött létre, hogy összehozza az exportot tervező vállalkozásokat külföldi disztribútorokkal. A katalógusban jelenleg 219 magyar gyártó több mint kétezer terméke, valamint 364 külföldi beszerző szerepel, 129 egyéb felhasználó is regisztrált, többnyire nagykövetségek, főkonzulátusok és szakmai szervezetek.

A Biofach magyar résztvevőinek és a bemutatkozó termékek listája az AMC honlapján közzétett kiállítási katalógusban olvasható.


Cincilla2CincillaAgroforte GrainAtukavíz3Formula GPAgrologica 04.17.GyümölcsgépMagyar Kukorica Klub banner - törölhetőAtukavíz1 05.01.-igSzalkai és TársaMáté Metál 04.17.DPMG Zrt.Orbán KályhaGordius Solution tenderIvóvíz6Atukavíz2Szamos AblakDerulaSzilágyi HűtőCharlie HűtőVC 999 05.02.Hotel Hunor - törölhetőFórum Plussz Kft,Pályázat Európa Kft.Horváth és HuszárMagyar Pékség Kft.Hajdú László diófa banner - törölhetőAgro Natúrtáp
PRINT LAPOK