Piactér
Legyen Ön is vetőmag előállító partner!
2024. June 04.
A kecskeméti Zöldségmag Kft. zöldségvetőmagok felszaporításával, tisztításával és minősítésével foglalkozik, s folyamatosan keresi termelő partnereit. Miért ne lenne Ön az egyik?!

A Zöldségmag Kft. Magyarország egész területén szerződik különböző zöldségfajok vetőmagjainak előállítására. Folyamatosan keresi azokat a termelőket, akik szívesen vállalnak előállítást, és megtanulják a vetőmag felszaporítás fortélyait.

A cég a zöldborsó vetőmagot 900 hektáron állítja elő, és ugyancsak nagy területen állít elő tökféléket is, pl. sütőtök, patiszon, spárgatök és cukkíni vetőmagot. Foglalkozik még sárgarépa, petrezselyem, vöröshagyma, kapor, retek és saláta vetőmag előállítással is

A Zöldségmag Kft. szeretné növelni a szabadföldi OP és fóliás hibrid paprika vetőmag előállításokat. Az utóbbira elég nagy hangsúlyt fektet, mivel bonyolult, nagy odafigyelést igénylő munkafolyamatról van szó, amely során a termelők a vonalak keresztezését kézi porzással végzik.

Ennek tevékenységnek a megtanulására szervezi meg a Zöldségmag Kft. június 18-ára a Nyílt napot, amelyen bemutatóval egybekötött tájékoztató keretében ismerteti meg az érdeklődőket a szakmai fortélyokkal. Érdemes mielőbb jelentkezni, mert a Nyílt napon való részvétel létszámkorláthoz kötött.

További információk és jelentkezés: Duró Bernadett, +36-30-340-4958, bduro@zoldsegmag.hu.

A bemutató helyszíne: Zöldségmag Kft., Kecskemét, Felsőcsanálos tanya 59.

A Zöldségmag Kft. kecskeméti telephelyén tisztítóüzemmel rendelkezik, itt végzi a beérkezett vetőmag tételek tisztítását.

A vetőmag tételek minőségi ellenőrzése és fémzárolása a cég saját akkreditált laboratóriumában folyik.

Zöldségmag Kft.
Kecskemét, Felsőcsanálos tanya 59.
Dúró Bernadett: +30/340-4958
bduro@zöldsegmag.hu

Vanessia 07.10.Meva-huKovács Imre e.v.Varga és Tsai Kft.Lévay Stúdió 07.10.AlbaNord 07.10.Tenzi Kft.TMKMagyar Kukorica Klub banner - törölhetőFarkas és TársaiKrátkiCoolCleanElsóMAPEI 07.10.ModinvestSZTEHotel Hunor - törölhetőWirax Kft.Szentmihályi-gép Kft.Lábatlan VasbetonBureau Veritas 07.10.Újvári - Forgácsolóműhely Kft. 07.02.Zambelli COLORFERR Kft.07.02.
PRINT LAPOK