Köztér
Kezdődik az Agromalim!
2022. August 31.
Szeptember 1. és 4. között rendezik meg Aradon Nyugat-Románia legnagyobb, de országos szinten is az egyik legjelentősebb mezőgazdasági vásárát, az Agromalimot, melyen az idén rekord számú kiállító mutatja be kínálatát.

A magyarországi agrárcégek, vállalkozások képviselőinek is érdemes felkeresni a rendezvény, ha szeretnék fejleszteni üzleti kapcsolataikat, hiszen Romániából, Magyarországról, Németországból, Franciaországból, Hollandiából, Lengyelországból, Csehországból, Bulgáriából és Olaszországból érkeznek kiállítók, rajtuk kívül 50 helyi termelő is kínálja áruját. A négy nap alatt 36 különböző kísérő rendezvény várja az agrár szakembereket, így például konferencia az Arad megyei befektetési lehetőségekről, különösen a mezőgazdaság és a borászat ​​területén, továbbá gépbemutatók és a CED Hungary rendezvénye a precíziós gazdálkodásról.

Az Agromalimon kiadónk saját standdal jelenik meg és a román nyelvű PUNTEA c. magazinunkon túl, a magyar ajkú olvasók megtalálják a Magyar Mezsgyét is!

A nyitónapon meglátogatja a kiállítást Petre Daea, Románia agrárminisztere is. Gheorghe Seculici, az Aradi Kereskedelmi, Ipari és Mezőgazdasági Kamara elnöke meghívta a rendezvényre a Földművelésügyi Minisztérium tisztviselőit, nagyköveteket, üzletembereket is.

A kiállítók és látogatók megtekinthetik az Európában gyártott legmodernebb mezőgazdasági gépeket, valamint az agrár- és élelmiszeripar újdonságait, termékeit. Mindemellett a hagyományos állatkiállítások, termékbemutatók, kóstolók, akciós árusítások is várják az érdeklődőket az Expo Arad kiállítási központ területén.

A vásár kapcsolódó programját, a konferencia komponenst a Megyei Tanáccsal és a Megyei Kulturális Központtal együttműködve szervezik. A Megyei Tanács támogatja a kistermelőket, termékeik bemutatásában, az aradi Városháza – mint minden évben – az idén is segíti az Agromalim megvalósítását.

Az idei rendezvényre több mint 20 ezer látogatót várnak, akik a legújabb mezőgazdasági gépekkel, a mezőgazdaságban és az élelmiszeriparban alkalmazott legmodernebb műszaki megoldásokkal, és természetesen a terület fajtiszta állataival is megismerkedhetnek.

A vásár hivatalos megnyitója szeptember 1-jén, délelőtt 11 órakor kezdődik. 

Az Agromalim nyitvatartása:
szeptember 1., csütörtök: 11.00 – 18.00 
szeptember 2., péntek: 10.00 – 18.00 
szeptember 3., szombat: 10.00 – 18.00
szeptember 4., vasárnap: 10.00 – 16.00


MAPEI 05.20.Szilágyi HűtőGB TradeVC 999 05.28.Berek-VízDamisol Kft.Mizse-PlastAgro NatúrtápRollspedSamu Gazdabolt3commPolgári BankCharlie HűtőTitan ContainersNektárplastMagyar Kukorica Klub banner - törölhetőMáté-MetálAgroforte GrainHotel Hunor - törölhetőErforg-AimBorda Gépipari Kft.Med-PlastDerula 05.28.Digitas Kft.Metall KraftSteel ManufacturingDPMG Zrt.Pályázat Európa Kft.
PRINT LAPOK