Piactér
Ipari akkumulátorok és töltők a LIEMZO Kft-től
2023. March 16.
Cégünk targoncákhoz, ipari munkagépekhez (daru, jégmaró, stb), takarítógépekhez forgalmaz kiemelkedő minőségű, nagy teljesítményű ipari akkumulátorokat (ólomsavas, zselés, lítium-ion, LiFePO4, stb) és cellákat, valamint ipari töltőket.

Ha az akkumulátor vagy a töltő a gondja, a LIEMZO Kft. megoldja!

Negyedszázados tapasztalat, vevő-orientált hozzáállás, a XXI. század innovációi az akkumulátorok és töltők minden területén!  

Vállakozásunk sokéves kapcsolatban áll a kiváló minőségű akkumulátorgyártó cégekkel itthon és Európában egyaránt. A szlovén TAB cég magyarországi képviseleteként tevékenykedve a legkedvezőbb árakat tőlünk kapja

Az ipari töltők területén az olasz P.B.M srl cég partnere vagyunk, a töltők teljes körű kínálatával és alacsonyan tartott árakkal.

Akkumulátorban és ipari töltőben az elsők között vagyunk. Ha targoncája van és nem működik megfelelően az akkumulátor, illetve a töltő miatt, feltétlenül hívjon minket és kérjen ajánlatot:

24-48 órán belül kedvező árajánlatot adunk, régi akkumulátorát beszámítjuk!

Ha használt akkumulátora még menthető, akkor kollégáink  

 • bemérik a teljesítményét (kérésre mérési jegyzőkönyvvel),
 • regenerálják az akkumulátort (lágyítják, töltik, kisütik),
 • cella cserét végeznek szükség esetén,
 • edénycserét vagy annak javítását is elvégzik, mielőtt újra használatba venné az akkumulátort.


Tevékenységi körünk kiterjed:

 • az akkumulátor cserepad gyártására, cseréjére,
 • akkumulátorok tárolására alkalmas állványzat kialakítására, valamint
 • a monitoring rendszer tervezése, beszerzése és szerelése is profilunkba tartozik az akkumulátorok teljesítménye, élettartama megóvása érdekében.

A lítium-akkumulátorokra is egyre nagyobb az igény mind a cégeknél, mind a magánházaknál, a napelemek által termelt energia tárolására, illetve a magas teljesítményű gépek működtetésére (ezek az ún. LiFePO4 – lítium-vasfoszfát akkumulátorok).

A LIEMZO két típusú, valós magas teljesítményű lítium-akkumulátoros energiatároló-rendszert kínál (angolul: Energy Storage System), ezekre a továbbiakban az ESS rövidítést használjuk:

 • egy acélszekrényes, komplex és esztétikus megjelenésű ESS: a Family és Elite e.storage akkumulátor termékcsaládot (10 kWh, 14 kWh, 21 kWh és 28 kWh tároló kapacitással), amelyek modulárisan 6 (de max.8) db-ig bővíthetőek, (pl. 6 x 28 kWh= 168 kWh tároló kapacitás), míg
 • a kisebb, fiók nagyságú, R-szériás ESS e.modulok a kedvezőbb árat reprezentálják, iparibb, indusztriális (konzolos) megjelenéssel, 2,8 kWh, 3,6 kWh és 4,8 kWh tároló kapacitással, modulárisan 16 db-ig bővíthető a széria (pl. 16 x 4,8 kWh= 76,8 kWh tároló kapacitásig).

Mindkét lítium-akkumulátor típusra 8 illetve 10 éves magyarországi garanciát vállalunk. Napeleméhez kérjen lítium-akkumulátor árajánlatot a LIEMZO Kft-től!

A legnagyobb magyar akkumulátor gyártó cég, a Jász-Plasztik Kft. partnercége is vagyunk egyben, a teljes spektrum bemutatása és biztosítása érdekében.

Szolgáltatásaink kiterjednek

 • targoncák javítására, felújítására, szerelésére, karbantartására,
 • töltők javítására, karbantartására,
 • kármentesítő tálcák gyártására, szállítására,
 • cserepadok egyedi gyártására.

Azonnali kiszállást, felmérést, szervizt, árajánlatot biztosítunk, amely magába foglalhatja a targonca szerelésén túl igény szerint az akkumulátor teljes körű ellátását is.

Várjuk minden tisztelt Ügyfelünket, akiknek ipari akkumulátorra, targonca akkumulátorra vonatkozó - akár egyedi - igénye merül fel, legyen az új akkumulátor beszerzése, cseréje, felújítása, karbantartása. Árajánlatunk - kérésüknek megfelelően - tartalmazza majd a hazai, illetve az import alapanyagok felhasználásával nyújtott lehetőségeket, árakat, kombinációkat, valamint a beszállított árukkal és szolgáltatással kapcsolatban vállalt garanciánkat.

Kérésükre projektekhez, beruházásokhoz alternatív árajánlatot készítünk, támogatjuk Önöket elképzeléseik megvalósításában, cégük fejlődésében és hatékony működésében a fenti tevékenységek keretében. Árajánlat-kérésükre a legrövidebb időn belül válaszolunk.

Cégünk számára kiemelt fontosságú a környezet védelme, ezért a veszélyes hulladéknak számító- savas akkumulátorokat átvesszük és gondoskodunk azok előírásszerű tárolásáról, elszállításáról.

Minden fenti tevékenységünk során törekszünk a legmagasabb szinten megvalósuló környezetvédelemre, környezetkímélő munkavégzésre.

Budapesten, a XXIII. kerületben, az M0 és M5 találkozásánál, jól megközelíthető raktárunkban várjuk Önöket szeretettel és szakértelemmel, alacsony árakkal! Keressenek bátran! 

LIEMZO Kft. – Tele vagyunk Energiával!
https://liemzo.hu
liemzokft@gmail.com

Erforg-AimAgroplast kft.Mg. FalkerKirály és Király banner 24.03.17-igSóstótargAtukavíz33commHajdú László diófa banerForest PowerDosanDamisolCad-ServerFém- ls Faipari SzövetkezetKaunisDigitasBorda Gépipari Kft.GB TradeBerek-VízMagyar Kukorica Klub bannerHotel HunorKén Kft.Med-PlastAtukavíz2Go-Mo Kft.Mizse-PlastIsterraLidraAtukavíz1
PRINT LAPOK