Pályázatok
Indul a Zöld Forrás
2022. January 15.
Az Agrárminisztérium idén is meghirdeti környezet- és természetvédelmi feladataihoz illeszkedő, a civil feladatvállalást segítő, 70 millió forint keretösszegű Zöld Forrás pályázatát.

A civil szervezetek ugyanis kiemelkedő szerepet vállalnak abban, hogy teljesüljenek Magyarország környezetpolitikai céljai, mint például a természeti értékek védelme, az erőforrások takarékos, hatékony, fenntartható használata, a gazdaság zöldítése.

Támogatási igényt közhasznú környezet- vagy természetvédelmi célú társadalmi szervezetek (egyesületek vagy alapítványok) nyújthatnak be a Nemzeti Környezetvédelmi Programhoz illeszkedő, annak megvalósítását elősegítő projektterveikre.

A pályázatok 2022. január 14-től 2022. február 14-ig, kizárólag postai úton adhatók be. Egy igénylő legalább 800 ezer, legfeljebb 3 millió forint összegre pályázhat.

A pályázati felhívás szövege, az adatlap, valamint a pályázati eljárás során végig kötelezően figyelembe veendő beszámoló tájékoztató itt érhető el: https://kormany.hu/dokumentumtar/palyazatok-1

3commElső BetonCrhysatoxOlajütő szövetkezetAtukavíz Kft.Borda Gépipari Kft.DamisolSZTECsermák és TársaBerek-VízMapeiDecart PannóniaCad-ServerZambelliBonyplastLajtatechHotel HunorGB-TradeSapiro TranszIsterraHunitechGádorGordius InoxDinaxPestan/IdomokAlpakkaÚjvári Forgácsolóműhely Kft.
PRINT LAPOK