Köztér
Indul a NAK termékkeresője
2023. May 07.
Hamarosan elindul a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Termékkereső szolgáltatása, amelybe már jelentkezhetnek a gazdálkodók, élelmiszer-előállítók, piacszervezők és piacüzemeltetők.

A kamara tervei szerint néhány hónap múlva megnyíló keresőfelületen termékekre és szolgáltatásokra is tudnak majd keresni a vásárlók és a partnerek. A termelő és a fogyasztó itt egymásra találhat, illetve termelők és feldolgozók közötti kapcsolatok is kialakulhatnak. A Termékkereső termékek, gazdaságok, piacok, események népszerűsítésére is szolgál majd.
A felület célja, hogy felhívja a fogyasztók figyelmét a magyar termékek választásának fontosságára, valamint, hogy a rövid ellátási lánccal és annak értékesítési formáival csökkenthető legyen az élelmiszerek szállítási útja, azaz a termelés, a feldolgozás, az értékesítés és a fogyasztók a lehető legközelebb kerüljenek egymáshoz.

A Termékkeresőre az előregisztráció a https://miniapp.nak.hu/nak/termekkereso-elojelentkezesi-felulet/ oldalon érhető el.


NektárplastAmbrus Acél bannerGeoteam LambdaEuroklímaSamu GazdaboltSóstótargThermodamDomokos SándornéHotel HunorÚjvári FOrgácsolóMIzse-PlastBordaMarázplastWiraxMeva-HuGB TradeRóna TamásHalaspackGordius InoxAgrofolkerMSG Kft.Eurogreen TiszafaZambelli Colorfer Kft.SwisspartsOtisCad-ServerCemolkerContireg Kft.
PRINT LAPOK