Köztér
Gazdanapok Bábolnán
2022. July 26.
2022. szeptember 8-10. között a Bábolnai Nemzeti Ménesbirtokon várja látogatóit a Bábolnai Gazdanapok. A mintegy 20 ezer négyzetméteren megrendezésre kerülő esemény a szakmai és a szélesebb közönség számára is érdekes és izgalmas programokkal szolgál majd.

Az idei, jubileumi 35. Bábolnai Gazdanapok fókuszában a megszokott módon a szántóföldi növénytermesztés, a gépesítés és számos kapcsolódó háttéripari tevékenység lesz.

A rendezvény szakmai jelentőségét az is erősíti, hogy a Gazdanapok keretében nagyszabású konferenciát terveznek a 2023-tól induló Közös Agrárpolitikáról, melynek során a támogatási és szabályozási keretrendszert érintő főbb változásokról beszámolnak majd, legyen szó a terület alapú támogatásokról, a beruházásokról, a vidékfejlesztésről, vagy az állat- és növénytermesztésről. Téma lesz az elmúlt hónapokban az Európai Bizottságban lezajlott tárgyalások aktuális eredménye is. A gazdálkodási tervezésben nélkülözhetetlen információkat a kiszámíthatóság érdekében teszi közzé az agrártárca.

A Bábolnai Nemzeti Ménesbirtok igazgatója, Haál Gábor hangsúlyozta, hogy a szakmai eszmecsere megkerülhetetlen fóruma az esemény, mely a széles közönség számára is érdekes és izgalmas programokat tartogat.

A Magyar Mezőgazdaság Kft. és a Bábolnai Nemzeti Ménesbirtok közös szervezésében megvalósuló Bábolnai Gazdanapok részletes programja itt tekinthető meg: https://magyarmezogazdasag.hu/babolnaigazdanapok/babolnai-gazdanapok-programok

 

De-Ba Kft.Barancsi ÁgnesGordius InoxHerbamixKovács és TársaAgria BiztosításEtiveraLőrinczi és Társai 2000IsterraContiregBrandt SáraCívisagroIlinox Kft.ColasCad-ServerBakatorSZTEHáromkőHunlandKövesdi Kft.PrestoUPSMizseplastStarfol PluszLabornumNektárplastSamu GazdaNyírfa ÁrnyékStivas
PRINT LAPOK