Köztér
Földrészleteket kínálnak megvételre
2024. June 02.
Újabb 10 hektárt meghaladó földrészletek kerülhetnek a gazdákhoz. Az agrártárca az intézkedéssel a kis- és közepes gazdálkodók, valamint a helyi termelők földhöz jutását támogatja.

Az érintett területekre a korábbi eljárásokhoz hasonlóan, bárki tehet vételi ajánlatot. Az árverések 2024. évi ütemében csaknem 20 ezer hektár földrészletet kínálnak megvételre.
A szántó, a rét és a legelő művelési ágú területek mellett a vegyes művelési ágú földrészletekre is lehet licitálni.

Az árverések lebonyolítására 2024. július 1. és 2024. július 12. napja között kerül sor. Ezek időpontjáról és helyszíneiről a hirdetmények adnak pontos tájékoztatást, amelyek 2024. május 29-étől az NFK honlapján elérhetők.

Az árverésre kijelölt ingatlanok adatait, valamint a regisztráció, illetve az árverés időpontját és helyszínét tartalmazó árverési hirdetményt a Kormányhivatalok vármegyei és járási hivatali helyiségeiben, valamint az árverések helyszínein is kifüggesztik. Az árveréseket az NFK közreműködőjeként a fővárosi és vármegyei kormányhivatalok bonyolítják le az NFK képviselői és közjegyzők jelenlétében.

Az eladásra kerülő földek listái és az értékesítési hirdetmények az NFK honlapján már elérhetők.


Bureau Veritas 07.10.Zambelli COLORFERR Kft.07.02.Lábatlan VasbetonKovács Imre e.v.AlbaNord 07.10.Magyar Kukorica Klub banner - törölhetőFarkas és TársaiHotel Hunor - törölhetőLévay Stúdió 07.10.Meva-huVanessia 07.10.MAPEI 07.10.SZTEModinvestTMKCoolCleanWirax Kft.KrátkiSzentmihályi-gép Kft.Újvári - Forgácsolóműhely Kft. 07.02.Varga és Tsai Kft.ElsóTenzi Kft.
PRINT LAPOK