Pályázatok
Félmilliárd állatvédőknek
2023. December 31.
A jövő év januárjában egy újabb 500 millió forintos keretösszegű pályázatot hirdetnek állatvédő civil szervezetek számára - jelentette be Ovádi Péter.

Az állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos közölte: az állatvédelem alappillérjei a civil szervezetek, ezért is gondolták azt, hogy tavaly egy 500 millió forintos keretösszegű pályázatot hirdetnek meg a számukra.

Ezen a pályázaton 187 civil szervezetet tudtak támogatni, amelyek az így elnyert összegeket ivartalanításra, működési költségekre és férőhelyek bővítésére használhatták fel.

A pályázók 500 ezer és 10 millió forint közötti összegre nyújthatták be kérelmüket.
A nagy sikerre való tekintettel kikérték a civil szervezetek véleményét arról is, hogy ha esetleg egy újabb felhívást tesznek közzé, miben kell változtatniuk.

Az érintetteknek érdemes figyelniük a januári kiírást.


Pályázat Európa Kft.Agroforte GrainAtukavíz3Gordius Solution tenderCharlie HűtőSzalkai és TársaAgro NatúrtápMagyar Pékség Kft.Orbán KályhaSzamos AblakFórum Plussz Kft,Máté Metál 04.17.CincillaHorváth és HuszárDPMG Zrt.Ivóvíz6Hajdú László diófa banner - törölhetőHotel Hunor - törölhetőSzilágyi HűtőGyümölcsgépAtukavíz2Atukavíz1 05.01.-igCincilla2VC 999 05.02.Formula GPMagyar Kukorica Klub banner - törölhetőDerulaAgrologica 04.17.
PRINT LAPOK