Piactér
Farkas Filter: Az alkatrész és szerviz specialista!
2023. October 12.
A pécsi Farkas Filter Kft. közel 30 éves múltra visszatekintő, 200 állandó partnerrel és több mint 5.000 elégedett ügyféllel büszkélkedő, elsősorban kenőanyag-forgalmazó szaküzlet és gyorsszerviz.

Ám a 2021-es tulajdonosváltás óta folyamatosan bővül a paletta, így ma már autóalkatrészek, akkumulátorok forgalmazásával, házhoz szállítással és szervizautóval is kiszolgálja egyéni és közületi megrendelőit, a rendkívül kedvező árak jóvoltából akár a viszonteladókat is. A cég büszke az elégedett ügyfelek nagy számára!

Szerviz, helyszíni olajcsere, klímatöltés.
Október 1-től pedig már egy szervizautót is szolgálatba állított a Farkas Filter Kft., így az akkumulátorcserét, klímatöltést és olajcserét külső helyszínen is meg tudja oldani. A szerviztevékenységbe emellett - ugyancsak újdonságként - a műszaki vizsgáztatás, valamint a vizsgára történő műszaki felkészítés is beletartozik.

Teherautók, munkagépek stb. olajcsere a helyszínen!


Klímatöltés, kötelező szervizek elvégzése helyszíni kiszállással Dél-Dunántúl területén – ezt is tudja a Farkas Filter Kft. Ugyan a neve ma is változatlan, a Farkas Filter szolgáltatásai azonban mára jócskán túlmutatnak az ipari olajtermékek, tágabban véve a kenőanyagok bolti árusításán. Az alapokat valóban az ipar, a közlekedés és a mezőgazdaság számára szállított motorolajok, adalékok és szűrők, filterek kis- és nagykereskedelme adja, lefedve a személy- és haszongépjárművek, az ipari és mezőgazdasági munka- és erőgépek, emellett a kompresszorok és hidraulika legszélesebb spektrumát.

Országos kiszolgálás csomagküldővel www.farkasfilter.hu

 

Az utóbbi időszakban számos területen frissült és bővült mind a termékek, mind a szolgáltatások kínálata. Maradva az olajnál: még országosan is újdonságként, immár az automata váltók olajcseréjét, a rendszer szakszerű gépi átmosását is vállalja cégünk.


Olajok és szűrők kicsiben és nagyban...

A szűrőtechnikai alkatrészeket 15 márkás és minőségi hazai és külföldi gyártótól szerzi be a Farkas Filter Kft. (Donaldson, Filtron, Motul, Shell, Agip, Total), az ügyfelek egyedi igényeit komplett termék- és szolgáltatáscsomagokkal kiszolgálva. A termékek esetében a szokásos 1, 4 és 5 literes flakonok mellett 20, 60, sőt, 205 literes, hordós kiszerelésben is, óriási raktárkészlettel, hidraulika, motor-váltó olajok (Utto, Stou, multigrade) esetében. A szolgáltatáscsomagok sorába beletartozik a szűrési folyamatok monitorozása, optimalizálása és a műszaki tanácsadás is.

A közületi, céges ügyfelek részére akár keretszerződéssel, egyedi szállítási lehetőségekkel áll rendelkezésre a Farkas Filter Kft., flottaszerződések esetén további kedvezményekkel, soron kívüli kiszolgálással is. Speciális logisztikai szolgáltatásként pedig problémás anyagok beszerzését, készletezését és ütemezett szállítását is megoldja a cég.

Pécsett akár ingyenes házhoz szállítás
A szállításra egyébként is különös gondot fordít a Farkas Filter: termékeit – 20 ezer forintos értékhatár fölött ingyen – Pécsett és vonzáskörzetében naponta 9 és 14 óra között, az összegyűjtött igények alapján körjárattal házhoz is szállítja; mostantól akár lakossági megrendelőknek is. Mi több, egyedi megrendelésre akár 24 órán belüli, telephelyre történő kiszállítást is vállal. A kenőanyagok, filterek mellett újabban bármely más autóalkatrészt is beszerez személy- és teherautókba is, méghozzá különösen gyors, szinte mindig tarthatóan 24 órás beérkezési határidővel. Emellett egyre nagyobb teret nyer a Farkas Filter Kft. immár két beállásosra bővített műhelye, gyorsszerviz-szolgáltatással, gumicserével és szereléssel, amely során időpontfoglalással immár az autók komplett szervizelését is elvégzik munkatársai.

Mindezt speciális kedvezményekkel: a Farkas Filter elfogadja a pécsi Tüke-kártyát, amely mellett a Körber, és a Bader Gruppe cégcsoport dolgozóit is kedvezményes árakkal várja.

A Farkas Filter Kft. sikerének kulcsa a széles termékpalettán és szolgáltatási körön és persze a kedvező árakon túl az, hogy mindig is a közös megelégedettségen alapuló, hosszú távú együttműködésre törekedett, minden vevő számára mindig megtalálva a számára legkedvezőbb megoldást.

Farkas-Filter, nem csak filter…
www.farkasfilter.hu

 

Borda Gépipari Kft.Med-PlastVC 999 05.28.Damisol Kft.Derula 05.28.Máté-MetálAgro Natúrtáp3commGB TradeMAPEI 05.20.Mizse-PlastNektárplastBerek-VízDigitas Kft.Szilágyi HűtőHotel Hunor - törölhetőMetall KraftMagyar Kukorica Klub banner - törölhetőErforg-AimAgroforte GrainPályázat Európa Kft.DPMG Zrt.Polgári BankTitan ContainersRollspedSamu GazdaboltSteel ManufacturingCharlie Hűtő
PRINT LAPOK