Kult
Fájó búcsú Szegedtől
2022. March 12.
Horgas Ádám négy sikeres évad után távozik a Szegedi Nemzeti Színház főrendezői posztjáról. A rendezőt a távozás okáról és a jövőbeni terveiről kérdezte a kozonseg.hu.

A távozás miértjéről így nyilatkozott:

„Ez egy hosszabb folyamat eredménye. Számomra nagyon fájdalmas, mert egy szerelem végét jelenti. A vezetőségben értékrendbeli és nézet különbségek jelentkeztek és ez már akadályozta a hatékony munkát. Szerencsére ezeket sikerült békésen átbeszélni. Imádom a társulatot, a legjobbakat kívánom nekik és azt remélem, hogy a távozásom elősegíti azt a progresszív irányt, amit négy éve elkezdtünk.” 

S hogy mi lesz ősztől?

„Megpróbálom újraépíteni a Szeged előtti szabadúszó életem. Nagyon sok helyen dolgoztam. Mostanában színészbarát darabokat írok, mint például a legutóbbi bemutatóm az Én vagyok én, te vagy te. Nekem ez fontos szempont, talán azért, mert én is színészként kezdtem ezt a szakmát. Szemenyei Jani barátommal meg egy nagyszabású musicalt készítettünk a legendás Zoli bohóc, Hirsch Zoltán elképesztően drámai életéről. Ennek keressük a helyét. Nyitottan állok új kihívások elé.”

 A teljes cikk itt olvasható: http://kozonseg.hu/magazin-cikk/muveszbejaro/5132/horgas-adam-tavozik-a-szegedi-nemzeti-szinhaztol/

MizseplastDinaxEndilineHotel HunorHerbamixContiregAtukavíz Kft.Akvastop Starfol PluszHorizont GlobalDe-Ba Kft.Galgóczi AutóColasHunitechWiraxNektárplastTermo Kft.EupackQS 2000Cad-ServerLabornumEtiveraKer-TészLani ÉpítőGordius InoxSwisspartsRugócenter
PRINT LAPOK