Köztér
Érték a GMO-mentesség
2022. November 08.
Az Agrárminisztérium célja, hogy állataink GMO-mentes takarmányozásától kezdve, a feldolgozáson keresztül a késztermékig GMO-mentes termékek kerüljenek a boltok polcaira, a magyarok asztalára.

Nagy István agrárminiszter szerint Magyarországon soha nem került termesztésbe géntechnológiával módosított növény, hiszen az Agrárminisztérium kiemelten fontosnak tartja hazánk biológiai sokfélesége, a hagyományos kultúrnövényeink és haszonállataink, mint nemzeti örökségeink megőrzését.

A GMO-mentes termelésből származó növényi alapanyagok, az ilyen takarmánnyal etetett állatok húsa, teje, tojása és a belőlük készült élelmiszerek, valamint a méz mind - mind részei a GMO-mentes jelöléssel ellátható termékek sorának.

Az Agrárminisztérium védjegyével megjelölt termékek garanciát jelentenek a fogyasztóknak, hiszen a teljes termelési folyamat szigorú ellenőrzésen megy keresztül, amit egy Tanúsító Szervezet biztosít.


Starfol PluszContiregEtiveraLabornumTermo Kft.SwisspartsEndilineHerbamixHunlandMizseplastKer-TészCad-ServerElső Beton bannerEupackQS 2000WiraxHunitechNektárplastSzilvási GroupGordius InoxHorizont GlobalDinaxKaszás OltványColasDe-Ba Kft.Akvastop Lani ÉpítőHotel Hunor
PRINT LAPOK