Köztér
Elkezdődött a tagdíj megállapítási és befizetési időszak a NAK-nál
2022. June 08.
A gazdálkodó szervezeteknek július 15-ig kell a tagdíjak befizetni a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) felé. A megállapított tagdíjak felülvizsgálatára június 30-ig van lehetőség.

Az árbevétel-alapú tagdíjat fizető tagok közül júniusban a gazdálkodó szervezetek tagdíját állapítják meg. Az érintettek a NAK honlapjára bejelentkezve a számításhoz felhasznált, 2020-as bevételi adatokat is megtekinthetik, de postai úton is kapnak értesítést. Ha módosítani szeretnének, vagy tagdíjkedvezményt vennének igénybe, azt jelezni kell, és csatolni a szükséges igazolásokat. A megállapított tagdíjakat június 30-án elfogadottnak tekintik, ha az érintettek nem kértek változtatást.     

Az idei tagdíjhoz kapcsolódóan 2023 júniusának végéig még lehet igazolást küldeni, de a felülvizsgált tagdíjat ekkor már 20 százalék pótlék terheli. Ehhez hasonlóan a 2021-es tagdíj felülvizsgálatához még ebben fogadnak igazolásokat, ugyancsak 20 százalékos pótlék mellett - tájékoztattak az MTI-hez eljutatott közleményben.     

Hozzátették: a kamarai tagoknak az idén is lehetőségük van az e-Iroda fiókjukon keresztül meghatalmazni a könyvelőjüket, adószakértőjüket, adótanácsadójukat, könyvvizsgálójukat, hogy fogadják el helyettük az idei tagdíjat. A korábbi meghatalmazások idén is érvényesek.

 

NektárplastSzilvási Építők Kft.Overmatic Kft.Varga AkkuMimiko Kft.Bánfi Kft.Bozsity Bt.Wirax Kft.Swisspart/DroneoneHotel HunorCPDCTermo Kft.Dr. Barancsi ÁgnesHirezDinaxEgerkas Kft.NumizmatikGordius InoxEtiveraCad-ServerContiregIsterraLabornum
PRINT LAPOK