Pályázatok
Elbírálták a pályázatokat
2022. May 26.
Civil szervezeteket támogató pályázat eredményei születtek meg a napokban, a rendelkezésre álló 60 millió forint keretösszegből 60 civil szervezet – a tartalmi értékelésre befogadott szervezetek több mint fele – tervezett programja valósulhat meg.

Az elmúlt időszakban jelentősen megnövekedett az agráriumot népszerűsítő kiadványok és rendezvények, valamint a szervezetek nemzetközi képviseletét biztosító kapcsolatépítések száma, amelyek által a mezőgazdaságban és az agrárágazat területén tevékenykedő ágazati civil szervezetek az Agrárminisztérium által is kiemelten fontosnak tartott feladatokat tudnak átvenni.

A tárca ehhez kíván hatékony segítséget nyújtani az agrárágazati civil szervezeteket támogató pályázatával, amelynek köszönhetően a rendelkezésre álló 60 millió forint keretösszegből – a tartalmi értékelésre befogadott szervezetek több mint fele – 60 civil szervezet tervezett programja valósulhat meg.

A 2022. évi pályázati felhívásra 141 szervezet nyújtotta be pályázati dokumentációját. Ennek eredményeként a 141 pályázatból 114 felelt meg a formai előértékelésnek. A tartalmi értékelésre befogadott pályázatok közül végül 60 civil szervezet részesül támogatásban. A nyertesek átlagosan egymillió forintot kapnak a 2022. évben megvalósítandó szakmai, valamint a tárca célkitűzéseihez is illeszkedő projektjeik megvalósításához.

A pályázati döntés itt érhető el!

 

LabornumHunitechHerbamixSzilvási GroupElső Beton bannerMizseplastKer-TészDe-Ba Kft.Termo Kft.DinaxHotel HunorHorizont GlobalColasSwisspartsQS 2000HunlandEtiveraNektárplastLani ÉpítőAkvastop EupackCad-ServerGordius InoxEndilineWiraxStarfol PluszKaszás OltványContireg
PRINT LAPOK