Piactér
Cserépkályha, kandalló, kemence: a szakértőtől
2024. February 08.
Egyedi vagy típusos, válasszon kedve szerint: nálunk biztosan megtalálja az Ön környezetébe illő, legmegfelelőbb cserépkályhát, kandallót vagy kemencét. Keresse az Orbán Cserépkályhaboltot!

Cégünk 1991. óta foglalkozik cserépkályhák, kandallók, kemencék tervezésével, forgalmazásával. A legjobb magyar kályhacsempe, kályhaajtó és tűzállóanyag-gyártók termékeit, kandallóbetéteit, kandallókályháit vásárolhatja meg üzletünkben, vagy házhoz rendelheti webáruházunkból. Hatalmas raktárkészletünkből a legtöbb termék azonnal elérhető.

Az egyedi megjelenésű kandallók, cserépkályhák kialakítását 3D látványtervező programmal végezzük, így a végtelen lehetőségek közül könnyedén kiválaszthatja az Önnek leginkább tetszőt.

A honlapjainkon (www.orbankalyha.hu és www.luxkandallo.hu) rengeteg hasznos információt talál a különböző rendszerű kályhákról, továbbá képeket, amelyek a külső megjelenés kialakításához adnak segítséget.

Fontos számunkra, hogy pontosan megismerjük az Ön elképzeléseit, a háza adottságait, és így a legjobb fűtési megoldást ajánlhassuk.

A hosszú évek óta megbízható beszállítóink, a kiváló minőségű építőanyagok és az országszerte dolgozó többszáz kandalló építő partnerünk garantálják, hogy a megálmodott kályhája, kandallója kitűnően fog üzemelni, és sokáig örömöt szerez a családjának.

Keresse szakértő csapatunkat bizalommal!

Orbán Cserépkályhabolt
2162 Őrbottyán Rákóczi út 99.
06-28-563-170
06-20-9469-298
info@orbankalyha.hu
info@luxkandallo.hu

Fém- ls Faipari SzövetkezetErforg-AimMizse-PlastGo-Mo Kft.Berek-VízAgroplast kft.Borda Gépipari Kft.Hotel HunorDamisolHajdú László diófa banerLidraMagyar Kukorica Klub bannerDigitasDosanMed-PlastIsterraKirály és Király banner 24.03.17-igCad-ServerSóstótargMg. Falker3commGB TradeKén Kft.Atukavíz3Atukavíz1Atukavíz2Forest PowerKaunis
PRINT LAPOK