Pályázatok
Csekély, de támogatás
2022. July 20.
Megjelent a kincstári közlemény a szárítmány előállítók által igénybe vehető költségtámogatásról szóló 20/2019. (V. 27.) AM rendelet szerinti támogatási kérelem benyújtásáról.

A vissza nem térítendő támogatás zöldség- és gyümölcsfélékből, gyógynövényekből és fűszernövényekből, forró levegővel mesterségesen szárított, illetve asztalt vagy pörkölt termény előállításához felhasznált fűtési költségek után vehető igénybe. A támogatható gyógy- és fűszernövények, illetve termények listája, továbbá az igénybe vehető támogatás mértke a 20/2019. (V. 27.) AM rendelet mellékleteiben található.

A támogatási kérelmet 2022. július 15. és 2022 augusztus 30. között lehet benyújtani kizárólag elektronikusan, a www.mvh.allamkincstar.gov.hu honlapon elérhető elektronikus kérelemkitöltő felületen keresztül a Kincstár által erre a célra kialakított elektronikus űrlap kitöltésével.

 

CívisagroEtiveraBakatorHerbamixNektárplastHáromkőLabornumNyírfa ÁrnyékIlinox Kft.HunlandAgria BiztosításKovács és TársaSamu GazdaColasStivasMizseplastIsterraBrandt SáraDe-Ba Kft.SZTEStarfol PluszKövesdi Kft.PrestoUPSBarancsi ÁgnesCad-ServerContiregGordius InoxLőrinczi és Társai 2000
PRINT LAPOK