Kult
Csányi Sándor inkább a maga ura
2022. June 18.
A jó értelemben vett amatőrség, a főiskola előtti évek lelkesedése vitte arra, hogy magánvállalkozásban csináljon színházat, barátokkal körülvéve, akik apait-anyait beleadnak a munkába.

Producer, rendező, színész, és még sok minden mást is csinál a Csányi Sándor Produkció keretein belül. A váltásról így beszélt a szinhazonline-on megjelent interjúban::

„Amikor eljöttem a Thália Színházból teljesen egyedül maradtam, nem volt se munkám, se fizetésem. Ott játszottam A Férfiagy című stand-up előadásban, ahol megéreztem, hogy képes vagyok egyedül is helytállni a színpadon, illetve tudok olyan dolgokat mondani, amire odafigyelnek. Korábban ezt nem hittem el magamról. Kétszáz előadást játszottam belőle, ami adott egy komoly önbizalomlöketet. A produkció nagy része improvizáción alapult. Miért ne tudnék írni ebből a témából egy saját történetet? – gondoltam. Aztán ez megtörtént, négy-öt hét alatt megszületett a Hogyan értsük félre a nőket? című darabom. Ezt követően kerestem embereket, akik az előadásokat értékesítik, a Facebookot kezelik, foglalkoznak az ügyfélszolgálattal, a jegyértékesítési rendszer bérlésével, tárgyalnak a művelődési házakkal, továbbá a pénzügyeket kezelik. Ahogy teltek az évek, minden területnek meglett a megfelelő gazdája. Réka anyukája végzi a kapcsolattartást a művelődési házakkal, van marketingesünk, ügyfélszolgálatosunk, internetes rendszer felelősünk, és persze van aki a pénzügyi háttérrel foglalkozik. Nemrég elkezdtük bővíteni a repertoárt, bevettük a Hisztis királykisasszony című gyerekdarabot, amit Réka húga, Tenki Dalma és a férje Georgita Máté játszanak, továbbá Domokos Lászkó barátom székely stand-up estjét. Így most jelenleg négy előadásunk fut. Eddig szerencsére sikerült teltházakt produkálni velük.”

A teljes cikk itt olvasható: https://szinhaz.online/jobb-ha-a-magam-ura-vagyok-interju-csanyi-sandorral/


 

MizseplastKer-TészHunlandKaszás OltványHerbamixTermo Kft.ColasHorizont GlobalStarfol PluszSwisspartsLabornumCad-ServerEupackContiregHotel HunorElső Beton bannerSzilvási GroupWiraxGordius InoxHunitechEndilineQS 2000Akvastop Lani ÉpítőEtiveraNektárplastDinaxDe-Ba Kft.
PRINT LAPOK