Élelmiszer
Borászok Krakkóban
2022. November 28.
Nyolc magyar cég mutatkozott be Krakkóban a november 16-18. között megrendezett Nemzetközi Borászati Szakkiállításon, az ENOEXPO-n.

Az ENOEXPO Lengyelország és a régió egyik legjelentősebb és legnagyobb szakmai rendezvénye, mely integrálja a borászati ágazat és a kapcsolódó iparágak valamennyi képviselőjét Közép-Európából. A szakmai résztvevők előtt évről évre több száz kiállító mutatkozik be, így az esemény lehetőség a magyar vállalkozások számára az exportpiaci jelenlétük fejlesztése és üzleti kapcsolatrendszerük bővítése mellett a versenytársak monitorozására is.

Immár 19. alkalommal szervezték meg az ENOEXPO-t, melyen az idén nyolc magyar vállalkozás képviseltette magát a rendezvényen a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. szervezésében. 

A kiállítás kísérőrendezvényeként a CED krakkói irodája B2B találkozók keretében, borkostoltatással egybekötött cégbemutatkozást is szervezett a magyar kiállítók részére. A magyar borászatok így célzottan tudták bemutatni vállalkozásukat, termékeiket és kapacitásukat a meghívott lengyel disztribútorok, viszonteladók előtt, ezzel is tovább növelve a lengyel piacon való hangsúlyos megjelenésük lehetőségét.


EndilineKer-TészTermo Kft.HerbamixDinaxGordius InoxAtukavíz Kft.Galgóczi AutóDe-Ba Kft.Hotel HunorMizseplastAkvastop RugócenterEtiveraColasWiraxCad-ServerQS 2000HunitechStarfol PluszEupackContiregSwisspartsHorizont GlobalLani ÉpítőLabornumNektárplast
PRINT LAPOK