Piactér
Az élelmiszeripar tökéletes padlója - Mapefloor CPU+
2024. June 18.
Az egyre dinamikusabbá váló hézagmentes padlóburkolat-ágazatban a padló gyors beépítése kulcsfontosságúvá vált a termelékenység fenntartása és az ügyfelek elégedettségének garantálása érdekében.

A Mapei MAPEFLOOR CPU+ termékcsaládja olyan megoldásokat kínál a padlóburkolatok létrehozásánál, amelyek a sebességet, az ellenállóképességet és a tartósságot ötvözik, és alkalmazhatóak az ipari ágazatok széles körében: az élelmiszer- és italüzemektől kezdve a gépipari, vegyipari, gyógyszeripari, cserző- és textilipari ágazatokig. Ezeket a megoldásokat széles körben használják, különösen az élelmiszerek (hús, hal, tejtermékek) feldolgozására és átalakítására használt területeken, a palackozó üzemekben, az ipari konyhákban, a készételek feldolgozására szolgáló területeken és a hűtőcellákban, hogy csak néhányat említsünk.

A Mapefloor CPU+ egy olyan poliuretán cement termék- és rendszercsalád, amelyet elsősorban az élelmiszeripar és italgyártás, a vegyipar és a gyógyszeripar padlóinak bevonására terveztek:

  • nem szennyezi az élelmiszereket;
  • könnyen fertőtleníthető;
  • Anti-mikrobiális hatás;
  • különböző csúszásállóság;
  • tartósság;
  • ellenáll a mechanikai terheléseknek, vegyszereknek és hősokknak;
  • minimális üzemszünet a telepítéshez.

Maximális működési folyamatosság és minimális állásidő
Az üzem leállási ideje, azaz a padló beépítése közbeni üzemszünet ideje jelentősen korlátozható a MAPEFLOOR CPU+ padló gyors beépíthetőségének köszönhetően. Tisztában vagyunk azzal, hogy nem mindig könnyű leállítani egy gyártósort, ezért számos rendszerünket egy hétvége alatt vagy akár éjszaka is be lehet építeni, ezáltal minimálisra csökkentve a vállalat inaktivitását.

Innovatív technológiájának köszönhetően a MAPEFLOOR CPU+ alkalmazható "zöldbetonra", azaz mindössze 7 napos friss betonra. Ez a fajta padlóburkolat mindössze 8-12 óra alatt járhatóvá válik, így a területeket gyorsan újra meg lehet nyitni, ami javítja az üzemeltetési rugalmasságot és minimálisra csökkenti az állásidőt. Emellett a padlóburkolat már 24 óra elteltével könnyű járművekkel járható, 48 óra elteltével pedig teljesen ellenáll a forgalomnak, a hő- és vegyi igénybevételnek, így már a használat első pillanatától kezdve kivételes teljesítményt nyújt.

Amennyiben további információra vagy segítségre van szüksége, kérje a Mapei mérnök szaktanácsadói segítségét.

GB-TradeDPMG Zrt.Nanosegment 09.08.NektárplastDigitasLévay StúdióAgroforte GrainModinvestBerek-VízAboszol 08.01.IsterraCad-ServerPályázat Európa 08.01.NRG Services Kft. 07.29.Mizse-PlastMagyar Kukorica Klub banner - törölhetőSizolev 07.25.Borda Gépipari Kft.Kovács ImreMed-PlastIlinoxOtis Bt.Forest PowerMagyar PékségCharlie HűtőHotel Hunor - törölhetőMEVA-HUErforg-Aim
PRINT LAPOK