Pályázatok
Agrárpályázat civileknek
2024. April 05.
Megjelent az agrárágazati civil szervezeteket támogató pályázat 2024. évi felhívása, melynek keretösszege 50 millió forint, egy és hárommillió forint közötti összeg nyerhető el szervezetenként.

Az Agrárminisztérium 2024-ban is segítséget kíván nyújtani az agrárágazati civil szervezeteknek, hogy az idei évben tervezett szakmai, valamint a tárca célkitűzéseihez is illeszkedő projektjeik megvalósításához támogatásban részesülhessenek.

A Parlamenti és Társadalmi Kapcsolatok Főosztálya által kiírt pályázat keretösszege 50 millió forint. Az egy pályázattal elnyerhető vissza nem térítendő támogatás összege 1.000.000 forinttól 3.000.000 forintig terjedhet. A támogatáshoz önerő biztosítása nem feltétel.

A kiírás feltételeinek megfelelő szervezetek pályázatukat 2024. április 2-ától 2024. május 2-ig tudják benyújtani a felhívásban szereplő módon.

A pályázati felhívás szövegét és annak kötelezően kitöltendő mellékleteit, valamint a pályázati eljárás során végig kötelezően figyelembe veendő beszámoló tájékoztatót ITT érhetik el.

Hiánypótlásra a pályázati szakaszban nincs lehetőség, ezért fontos, hogy a pályázó szervezet vezetője alaposan ellenőrizze a befogadási feltételek teljesülését az elkészített pályázati dokumentációban, még annak postára adása előtt.


Damisol Kft.VC 999 05.28.Derula 05.28.Titan ContainersNektárplastBerek-VízSteel ManufacturingCharlie HűtőSamu GazdaboltDPMG Zrt.Polgári BankMáté-MetálMizse-PlastMagyar Kukorica Klub banner - törölhetőRollspedBorda Gépipari Kft.Agro NatúrtápDigitas Kft.Szilágyi HűtőAgroforte GrainMAPEI 05.20.Erforg-AimMetall KraftGB TradeHotel Hunor - törölhető3commPályázat Európa Kft.Med-Plast
PRINT LAPOK