Köztér
Agrárfórum és traktorhúzó verseny
2022. July 29.
A pandémia okozta kényszerű kihagyás után augusztus 12. és 14. között ismét megrendezik Hajdúböszörményben a Kelet-magyarországi Agrárfórumot, valamint a Hajdú Nemzetközi Traktorhúzó Versenyt és a Nemzeti Amatőr Traktorhúzó Bajnokságot.

A traktorhúzó verseny a nyári hajdúböszörményi programok egyik legjelentősebbike lesz, amelyet a Széchenyi Mezőgazdasági Szakiskola területén bonyolítanak le. A nemzetközi versenyre tizenketten érkeznek Dániából, Hollandiából, Németországból és Olaszországból. A súlypad Olaszországból érkezik. Az a versenyző nyer, aki a 100 méteres távon a legmesszebb húzza el a 25 tonnás súlyt.

A helyi agrártermékeket és mezőgazdasági gépeket bemutató Hajdúsági Expót idén nem rendezik meg, de megtartják a Kelet-magyarországi Agrárfórumot, amelyen az agrárium helyzetéről lesz szó négy szekcióban: állattenyésztés, növénytermesztés, élelmiszerfeldolgozás és agrártámogatások.


 

HunlandHáromkőPrestoUPSIsterraSamu GazdaBrandt SáraSZTELabornumHerbamixIlinox Kft.StivasNyírfa ÁrnyékColasCad-ServerDe-Ba Kft.MizseplastKovács és TársaBakatorBarancsi ÁgnesEtiveraCívisagroStarfol PluszNektárplastGordius InoxAgria BiztosításKövesdi Kft.Lőrinczi és Társai 2000Contireg
PRINT LAPOK