Pályázatok
Agrárcivilek pályázhatnak
2023. April 13.
Megjelent az agrárágazati civil szervezeteket támogató pályázat 2023. évi felhívása. Május 5-ig lehet pályázni.

Az Agrárminisztérium az idei esztendőben is segítséget kíván nyújtani az agrárágazati civil szervezeteknek, hogy az idei évben tervezett szakmai, valamint a tárca célkitűzéseihez is illeszkedő projektjeik megvalósításához támogatásban részesülhessenek.

A Parlamenti és Társadalmi Kapcsolatok Főosztálya által kiírt pályázat keretösszege 50 millió forint. Az egy pályázattal elnyerhető vissza nem térítendő támogatás összege egymillió forinttól hárommillió forintig terjedhet. A támogatáshoz önerő biztosítása nem feltétel.

A kiírás feltételeinek megfelelő szervezetek pályázatukat 2023. április 5-étől 2023. május 5-ig tudják benyújtani a felhívásban szereplő módon.

A pályázati felhívás szövegét és annak kötelezően kitöltendő mellékleteit, valamint a pályázati eljárás során végig kötelezően figyelembe veendő beszámoló tájékoztatót itt érhetik el: https://kormany.hu/dokumentumtar/az-agraragazati-civil-szervezeteket-tamogato-palyazat-2023-evi-felhivasa.

Hiánypótlásra a pályázati szakaszban nincs lehetőség, ezért fontos, hogy a pályázó szervezet vezetője alaposan ellenőrizze a befogadási feltételek teljesülését az elkészített pályázati dokumentációban, még annak postára adása előtt.

Sikeres pályázást kívánunk!

Formula GPIvóvíz6Gordius Solution tenderAgro NatúrtápDerulaAgroforte GrainAtukavíz1 05.01.-igSzamos AblakMagyar Kukorica Klub banner - törölhetőFórum Plussz Kft,Cincilla2Szilágyi HűtőOrbán KályhaAtukavíz3Szalkai és TársaCharlie HűtőMagyar Pékség Kft.Hajdú László diófa banner - törölhetőVC 999 05.02.DPMG Zrt.Atukavíz2Agrologica 04.17.Horváth és HuszárGyümölcsgépPályázat Európa Kft.Hotel Hunor - törölhetőMáté Metál 04.17.Cincilla
PRINT LAPOK