Pályázatok
Agrárcivilek pályázhatnak
2022. January 14.
Hatvan millió forint keretösszeggel hirdet pályázatot agrárágazati civil szervezeteknek az Agrárminisztérium. A szaktárca 2022-ben is segítséget nyújt az idei évben tervezett szakmai, a tárca célkitűzéseihez is illeszkedő projektet megvalósításához.

Az egy pályázattal elnyerhető, vissza nem térítendő támogatás összege hétszázezer forinttól kétmillió forintig terjedhet. A támogatáshoz önerő biztosítása nem feltétel. A kiírás feltételeinek megfelelő szervezetek 2022. január 14-étől 2022. február 13-ig nyújthatják be pályázatukat a felhívásban szereplő módon.

Hiánypótlásra a pályázati szakaszban nincs lehetőség, ezért fontos, hogy a pályázó szervezet vezetője alaposan ellenőrizze a befogadási feltételek teljesülését az elkészített pályázati dokumentációban, még annak postára adása előtt.

A pályázati felhívás szövege és annak kötelezően kitöltendő mellékletei, valamint a pályázati eljárás során végig kötelezően figyelembe veendő beszámoló tájékoztató itt érhető el: https://kormany.hu/dokumentumtar/palyazat-az-agraragazati-civil-szervezeteknek-2022

Berek-VízNektárplastBorda Gépipari Kft.Máté-MetálMizse-Plast3commPolgári BankGB TradeDPMG Zrt.Szilágyi HűtőHotel Hunor - törölhetőSteel ManufacturingRollspedPályázat Európa Kft.Agro NatúrtápMagyar Kukorica Klub banner - törölhetőSamu GazdaboltVC 999 05.28.Agroforte GrainDamisol Kft.Titan ContainersCharlie HűtőDerula 05.28.Metall KraftMAPEI 05.20.Erforg-AimMed-PlastDigitas Kft.
PRINT LAPOK