Piactér
Acélszerkezetek és gépek a Steel Profession Kft.-től
2023. March 07.
A 2002-ben alapított Steel Profession Kft. egyre bővülő ügyfélkörének és kiváló szakmai hátterének köszönhetően mind több megbízónak szállít különböző acélszerkezeteket és gépkonstrukciókat.

Professzionális mérnöki szolgáltatásainkkal számos nagy volumenű, komplex technológiai igényű, sikeres telephelyfejlesztési projektben működünk közre.

Acélszerkezet- és gépgyártás

A mezőgazdasági, ipari, sport és általános épületek acélszerkezeteinek gyártását és generálkivitelezését rövid határidővel és kiváló minőségben vállaljuk. Ezen szerkezetek előnye, hogy alacsony költséggel és különleges építészeti megoldásokkal tartós szerkezetek hozhatók létre, amelyek megfelelnek a jövő elvárásainak.

Műhelyünk felszereltsége és munkatársaink felkészültsége lehetővé teszi, hogy megrendelőink igényeit, saját, darupályával ellátott gyártócsarnokunkban elégítsük ki. Mindemellett már folyamatban van az új, korszerű gyártócsarnokunk építése is.

Széles körű szaktudással rendelkező munkatársaink célja, hogy minden projektbe innovációt vigyenek, és ügyfeleink egyedi elképzeléseit előtérbe helyezve magas színvonalú, árkategóriájában versenyképes termékeket alkossanak meg. Ügyfeleink bizalmának megőrzése a sikeres együttműködéseink alapja.

Tervezzen előre, készüljön fel velünk a 2021-2027-es pályázati időszakra!

Telephelyfejlesztésekhez, technológiai innovációk kifejlesztéséhez teljes körű tervezési és engedélyezési dokumentációk elkészítését, továbbá komplex kivitelezését vállaljuk, pályázatához igazítva.

Tervezés

Mérnökeink a tervezés során minden lehetőséget kihasználva valósítják meg a megrendelők egyedi elvárásait. A velünk szemben támasztott igényekhez minél rugalmasabban alkalmazkodva sokrétű megoldást biztosítunk partnereink részére. Természetesen vállaljuk 3D-s látványtervek elkészítését is, hogy megrendelőink elképzelését leginkább vizualizálni tudjuk.

Generálkivitelezés

A generálkivitelezéseknél nagy tapasztalattal rendelkező szakembereink dolgoznak annak érdekében, hogy munkáinkat rövid határidővel és kiváló minőségben tudjuk elvégezni. Partnereinkkel hosszú évek alatt összekovácsolódtunk, így generálkivitelezőként tudjuk elvállalni a mezőgazdasági és ipari épületek teljes felszerelését, továbbá gépészeti elemek gyártását a tervezéstől a kulcsrakész átadásig.

Ipari csarnokok, mezőgazdasági terménytárolók

Több mint száz acélszerkezetű épületet, csarnokot építettünk Magyarországon generálkivitelezőként fennállásunk óta, vagy működtünk közre az elkészülésében. A belföldi piacon - dinamikusan fejlődve - egyre nagyobb projekteket bonyolítunk le, ez pedig számunkra is megtisztelő visszaigazolása annak, hogy kivitelezésünk megfelel a magas minőségi elvárásoknak.

Fedeles lovardák, csarnokok, istállók

A lovardatechnika és tartástechnika területén gyártott eszközeink célja, hogy a lovak számára megfelelő életteret tudjanak biztosítani, legyen szó akár a lovassportot, akár a tenyésztést vagy a szabadidős lovaglást kiszolgáló létesítményekről. A fedeles lovarda ma már az egészséges tartás és trenírozás alapvető feltétele. Az acélszerkezetek gyártásában és kivitelezésében megszerzett sokéves tapasztalatunknak köszönhetően számos lovarda fedett csarnokának kivitelezésével bízták már meg cégünket, hazai és nemzetközi szinten egyaránt.

Az acélszerkezetű építmények a lovardákban takarmány- vagy szénatározóként is kiválóan funkcionálnak a takarmányok magas minőségben való megőrzése érdekében. Ügyfeleink igényeihez igazítva acél-, fa- és vegyes szerkezetű fedett csarnokok széles palettáját kínáljuk, melyeknél elsősorban a ló és a lovas biztonságát és egészségét tartjuk szem előtt.

Jártatógépek és fedett körkarámok

Egy ló akár 60 kilométer mozgást is igényel naponta a szabad természetben. Ez a mozgás biztosítja a megfelelő szintű vérkeringést, az izmok megfelelő kihasználtságát. Lójártatóink ideális megoldást nyújtanak a lovak mozgásdeficitjének bepótlására, emellett ellenőrzött edzési lehetőséget nyújtanak a lótartók számára. Jártatóink a legmodernebb vezérlő- és hajtási technikákkal vannak felszerelve annak érdekében, hogy a lovak a lehető legbiztonságosabb körülmények között tudjanak edzeni.

A jártatógép javasolt átmérője 16-24 méter, mely egyszerre 4-10 ló mozgatására biztosíthat lehetőséget. A cégünk által gyártott STEEL Walker lójártatók között megtalálhatók a patanyomnál fedett, illetve a telifedett jártatók is. Utóbbi esetében a jártatómechanikát a tetőszerkezetre szerelik fel, ezáltal a középső csarnokterület futószárazásra alkalmas. Igény szerint jártatómechanika nélkül, csak fedett futószárazó kör kivitelezését is vállaljuk.

Donga csarnokok

Könnyű szerkezetes dongacsarnokaink kitűnően használhatóak a legelős időszakban, lovaiknak tökéletes menedéket nyújtanak minden időjárási viszontagságnál! 

Standard méretben gyártunk 10 méteres szélességig ilyen csarnokokat, az épület hossza szabadon választható! Fedése trapéz, illetve sík acél-lemezzel történik, melyeket a tartószerkezethez hasonlóan tüzihorganyzott kivitelben szerelünk, hogy minél tartósabb legyen az épület!

A hátfal szintén acél-lemezzel és szélhálóval fedett, hogy a szellőzés biztosítva legyen!

Megrendelői kérésre elölről is lehet zárt, kapus.

Lovardai talajmegmunkáló gépek

A STEEL Profession lovardai felületkezelő boronája egy olyan szerkezet, mellyel egyetlen gyors munkamenetben optimális kezelés biztosítható (lazítás, keverés, simítás és tömörítés).

Boronánk kiegészítő szerszámaival együtt alkalmas a talajban az esetlegesen keletkezett patanyomok feltöltésére, az egyenetlenségek megszüntetésére, a szilárd talajok lazítására, a kezelt talaj simítására és tömörítésére, valamint adalékanyag homogenizálására a taposóréteggel.

Borda Gépipari Kft.Máté-MetálDPMG Zrt.Titan ContainersErforg-AimCharlie HűtőMetall Kraft3commMAPEI 05.20.Med-PlastSamu GazdaboltAgroforte GrainDamisol Kft.GB TradeDerula 05.28.Magyar Kukorica Klub banner - törölhetőVC 999 05.28.Polgári BankSteel ManufacturingPályázat Európa Kft.Mizse-PlastSzilágyi HűtőBerek-VízDigitas Kft.RollspedAgro NatúrtápNektárplastHotel Hunor - törölhető
PRINT LAPOK