Piactér
A sérült betonok gyógyítói
2022. June 09.
A CPDC Engineering Kft. a legmodernebb eljárásokkal és eszközökkel varrnak betont, javítják a töredezéseket, csiszolják síkra a felületeket. Határt csak a tudomány jelenlegi állása, és a használatos javítóanyagok feltételi korlátai jelentenek.

Molnár Tamás a Kft. ügyvezetője kérésünkre röviden összefoglalta a legfontosabb tudni valókat.
2018-as alapításunkat követően a tevékenységi területünk fő fókuszába a betonjavítás került. Csapatunk tehetséges, az iparban gyakorló mérnök gárdából, valamint a javítási eljárásokat kívül-belül ismerő szakiparosokból áll. Ismerjük a beton lélektanát, ezért a megoldást sosem a megszokásokon alapuló, "jól bevált" módszerekkel végezzük, hanem szakszerű javításunkat minden esetben egy diagnózissal kezdjük. Feltárjuk a problémák okait és forrását. A megoldás sokszor összetettebb, silótámfalak és terménytárolók esetében gyakran kiegészül egy felületi bevonati réteggel is. A legújabb szabványok betartása mellett, a legmodernebb anyaghasználatot preferáljuk. Minden hiba egyedi, ezért egy előzetes felmérést követően egyénre szabott ajánlatot adunk Partnereink részére. Nincs rejtett költség és váratlan fordulat, mivel a lehetséges megoldásokat előre vetítjük.

Bármilyen betonkárt elhárítunk! Brigádunk gyártócsarnokokban, üzemekben, raktárakban és parkolóházakban edződött. Országos lefedettséggel állunk rendelkezésre, akár magánszemélyeknek is.

Jelen cikkre hivatkozva ingyenes kiszállással ajándékozzuk meg, ahol a helyszíni felmérést követően nem csak árat, hanem egy úttal megoldást is kap.

Bővebb tájékoztatásért keressenek bizalommal: tamas.molnar@cpdc.hu

Holnapunkon ízelítőt is talál referenciamunkáinkból: https://cpdc.hu/szolgaltatasok/21-betonjavitas

ContiregIsterraEtiveraHirezTermo Kft.Bánfi Kft.Egerkas Kft.Gordius InoxNumizmatikSzilvási Építők Kft.Mimiko Kft.DinaxCPDCBozsity Bt.Overmatic Kft.NektárplastLabornumVarga AkkuCad-ServerHotel HunorWirax Kft.Dr. Barancsi ÁgnesSwisspart/Droneone
PRINT LAPOK