Növény
A Magyar Paradicsom Napja
2023. May 01.
Ismét megrendezik Mórahalmon Magyarország legjelentősebb hajtatott paradicsom szakmai napját. A „Magyar Paradicsom Napja 2023” ingyenes rendezvényként várja a szakma iránt érdeklődőket.

A 2023. június 02-iki eseményen négy szekción keresztül dolgozzák fel hazai és külföldi előadókkal a hajtatott paradicsom ágazatot érintő legfontosabb kérdéseket, azaz a növényegészségügy, a technológiai innovációk, az energiaügy, a beruházások és innovációk témaköreit.

A szakmai nap tartalmát tovább növeli háttéripari vállalatok és input szolgáltatok kiállítói részvétele is, akiktől megismerhetők lesznek a legújabb termékek, vetőmagok és termesztési megoldások.

A szakmai nap helyszíne az Aranyszöm Rendezvényház (6782 Mórahalom Röszkei út 1.)

A programtervezet itt ismerhető meg: https://fruitveb.hu/wp-content/uploads/2023/04/MAGYAR-PARADICSOM-NAPJA-2023_-program.pdf

Meva-HuAgrofolkerBordaSwisspartsThermodamZambelli Colorfer Kft.NektárplastGordius InoxOtisGeoteam LambdaMarázplastWiraxSóstótargEurogreen TiszafaAmbrus Acél bannerSamu GazdaboltRóna TamásHalaspackEuroklímaDomokos SándornéHotel HunorCad-ServerContireg Kft.MIzse-PlastCemolkerMSG Kft.Újvári FOrgácsolóGB Trade
PRINT LAPOK